Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

1000e koper striproute

Gepubliceerd op vrijdag 12 juli

Op 10 juli werd te Schoten de 1000ste brochure van de Striproute verkocht. Deze route die 7 gemeenten doorkruist in het noordoosten van Antwerpen is daarmee een ongekend succes.

Naast het fietsen zijn de belevingspunten rond strips enorm in trek en bieden zij niet alleen gevorderde fietsers die de grote lus van 110 km rijden, maar ook families voor de korte lussen een aangename verpozing. De samenwerking met B&B en bagage nabrengen begint ook te vlotten.

Samen met Tuizentfloot, Suske en Wiske, De Rode Ridder, Kari Lente, Plunk, Junior Suske en Wiske en Kiekeboe kun jij tijdens deze tocht ook een stripheld worden!

Meer info: www.striproute.be

Burgemeester Maarten De Veuster van Schoten mag in het bijzijn van schepen Wouter Rombouts en Guido Geysens en Jan Francken van de Striproute de 1000ste brochure en een strippakket overhandigen aan gelukkige stripfanaat.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!