Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

2 exclusieve albums bij grootse AD-actie

Gepubliceerd op woensdag 16 oktober

Helemaal onderaan het bericht lees je meer over de extra informatie-pagina's in deze albums!

Ter ere van de 100ste geboortedag van Willy Vandersteen presenteert het AD de Gouden Suske en Wiske collectie. Het gaat om 15 legendarische klassiekers in een gouden jasje samengesteld door het AD, de lezers van het AD en de Erven Vandersteen. Het eerste deel van deze collectie 'Het eiland Amoras' zit gratis in de gehele oplage van het AD op zaterdag 2 november. De oplage wordt verhoogd met maar liefst 56.000 exemplaren. Vanaf 9 november ligt er elke week een deel in de winkel te koop voor € 3,95. De vervolgverhalen mogen door de lezers van het AD gekozen worden uit een selectie van 30 verhalen.

Update: Inmiddels is de website te bezoeken waar men kan kiezen uit de 30 voorgeselecteerde albums: www.ad.nl/suskeenwiske

Wie intekent op de hele collectie, krijgt gratis erbovenop een dubbelalbum met daarin 2 niet eerder verschenen kortverhalen: De tragische tante en Het vervloekte venster.


Schets uit 'Het vervloekte venster'

De publiciteitscampagne rond deze actie zal de nodige aandacht gaan trekken, we mogen welhaast spreken over de allergrootste actie in Nederland rond Suske en Wiske ooit! Zo verschijnen er o.a. radio-spots en TV-reclames, waarvan de eerste TV-reclame wordt verwacht op 26 oktober.

Update2: Op de binnenpagina's van de cover is steeds extra informatie te vinden. Zo staat er op 'bladzijde 2' iedere week een stukje geschiedenis van Suske en Wiske, en dit gespreid over 15 albums. Op de een-na-laatste pagina (dus de pagina voor de achtercover) staan steeds bijzonder weetjes over het betreffende album met daarna extra weetjes over het jaar waarin het album voor het eerst verscheen.

Hieronder tonen we alvast een klein voorproefje:

Nieuws

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

 • Met korting naar Comics Station

  Vanaf 22 december spelen Suske en Wiske de hoof...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!