Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Amoras Signeertour *update*

Gepubliceerd op vrijdag 8 november

Van 6 tot 23 november trekken de makers van Amoras door Nederland en België voor een signeertour. Voor het eerst zullen Charel Cambré en Marc Legendre samen hun albums signeren. Zaterdag 16 november zijn ze te gast bij stripwinkel Bul Super in Delft, vanaf 12.00 uur. Kom daar verkleed als Suske en Wiske of Krimson en maak kans op een Meet & Greet met de auteurs.

Op zaterdag 16 november signeren Charel Cambre en Marc Legendre van 15.00 tot 16.00 uur deel 2 van de serie Amoras in Leiden, bij Mevrouw Kern.
Voor deze signeersessie heb je een volgnummer nodig. Dit kun je op zaterdag 16 november vanaf 10.00 uur ophalen bij stripwinkel Mevrouw Kern Leiden.
Voor je een handtekening krijgt onderzoek je eerst de Crimescene!
Krimson slaat toe in Leiden! In de Plaatsteeg is een moord gepleegd. De vermoedelijke daders houden zich schuil in het achterhuis. De politie durft vooralsnog het pand niet te betreden. Durf jij? Meer inlichtingen www.mevrouwkern.nl

Kijk ook op www.amoras2047.com voor het gehele programma.
 

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!