Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Bekende Vlamingen maken eigen Suske en Wiske-album

Gepubliceerd op donderdag 17 september

Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Suske en Wiske verschijnen er bij de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws zes bijzondere exclusieve albums. Zes bekende Vlamingen hebben een verhaal voor Suske en Wiske geschreven, telkens door andere bekende Vlaamse tekenaars in beeld gebracht. Een belangrijk deel van de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen.

Op 26 september verschijnt het eerste deel, De Spitse Bergen, door Tom Waes en Charel Cambré. In de weken daarna, telkens op zaterdag, verschijnen De Verwoede Verzamelaar (Jan Verheyen en Jan Bosschaert), Vredeskruid (Pieter Aspe en Kim Duchateau), Het Naderende Noodlot (Staf Coppens en Ivan Adriaenssens), De Groffe Grapjas (Alex Agnew en Kris Martens) en De Barabass (Siska Schoeters en Ilah).

Het belooft een unieke en bijzondere reeks te worden!

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!