Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Bekende Vlamingen maken eigen Suske en Wiske-album

Gepubliceerd op donderdag 17 september

Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Suske en Wiske verschijnen er bij de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws zes bijzondere exclusieve albums. Zes bekende Vlamingen hebben een verhaal voor Suske en Wiske geschreven, telkens door andere bekende Vlaamse tekenaars in beeld gebracht. Een belangrijk deel van de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen.

Op 26 september verschijnt het eerste deel, De Spitse Bergen, door Tom Waes en Charel Cambré. In de weken daarna, telkens op zaterdag, verschijnen De Verwoede Verzamelaar (Jan Verheyen en Jan Bosschaert), Vredeskruid (Pieter Aspe en Kim Duchateau), Het Naderende Noodlot (Staf Coppens en Ivan Adriaenssens), De Groffe Grapjas (Alex Agnew en Kris Martens) en De Barabass (Siska Schoeters en Ilah).

Het belooft een unieke en bijzondere reeks te worden!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!