Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Belangrijk nieuws lidgeld 2015

Gepubliceerd op woensdag 11 febuari

Door  enkele veranderingen binnen het bankwezen en door de invoering van IBAN verlopen de inningen van het lidgeld dit jaar niet zoals u van ons gewend bent. Het incasseren hebben wij in twee delen moeten doen in een periode van twee maanden, met als gevolg vele stornaties. Daarom vragen wij aan u of u zelf ook even controleert of u betaald heeft. 

Veel Belgische leden hebben ons toestemming gegeven om voortaan het lidgeld te mogen incasseren, maar het blijkt dat veel banken in België dit gewoonweg weigeren. Met veel stornaties tot gevolg. Daar wij niet van iedereen een juist telefoonnummer of email-adres hebben, vragen wij ook aan onze Belgische leden om te controleren of zij het lidgeld betaald hebben en anders het zelf over te maken. Lidmaatschap voor het buitenland bedraagt 31 euro en kan overgemaakt worden op IBAN: NL16 INGB 0006 9319 34 / BIC: INGBNL2A.

Voor vragen kunt u mailen naar: secretariaat@fameuzefanclub.nl

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!