Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Belangrijk nieuws lidgeld 2015

Gepubliceerd op woensdag 11 febuari

Door  enkele veranderingen binnen het bankwezen en door de invoering van IBAN verlopen de inningen van het lidgeld dit jaar niet zoals u van ons gewend bent. Het incasseren hebben wij in twee delen moeten doen in een periode van twee maanden, met als gevolg vele stornaties. Daarom vragen wij aan u of u zelf ook even controleert of u betaald heeft. 

Veel Belgische leden hebben ons toestemming gegeven om voortaan het lidgeld te mogen incasseren, maar het blijkt dat veel banken in België dit gewoonweg weigeren. Met veel stornaties tot gevolg. Daar wij niet van iedereen een juist telefoonnummer of email-adres hebben, vragen wij ook aan onze Belgische leden om te controleren of zij het lidgeld betaald hebben en anders het zelf over te maken. Lidmaatschap voor het buitenland bedraagt 31 euro en kan overgemaakt worden op IBAN: NL16 INGB 0006 9319 34 / BIC: INGBNL2A.

Voor vragen kunt u mailen naar: secretariaat@fameuzefanclub.nl

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!