Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Bestuurslid gezocht

Gepubliceerd op maandag 8 september

Ben jij een enthousiast lid van De Fameuze Fanclub? Wil jij vrije tijd steken in het vernieuwen en verbeteren van de fanclub door als vijfde lid het huidige bestuursteam te versterken? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie zal all-round zijn: meedenken- en beslissen, organiseren, verkopen achter de fanclubstand, promoten van Suske en Wiske, interviews voorbereiden enz. De vergaderingen vinden afwisselend plaats in de regio Rotterdam en Utrecht. Onkosten worden uiteraard vergoed.

Maak samen met ons de reis door de wereld van Suske en Wiske en meld je aan via: voorzitter@fameuzefanclub.nl. Wij gaan dan graag in gesprek met jou om je uitgebreid in te lichten over wat dit alles allemaal inhoudt.

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!