Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Bestuurslid gezocht

Gepubliceerd op maandag 8 september

Ben jij een enthousiast lid van De Fameuze Fanclub? Wil jij vrije tijd steken in het vernieuwen en verbeteren van de fanclub door als vijfde lid het huidige bestuursteam te versterken? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie zal all-round zijn: meedenken- en beslissen, organiseren, verkopen achter de fanclubstand, promoten van Suske en Wiske, interviews voorbereiden enz. De vergaderingen vinden afwisselend plaats in de regio Rotterdam en Utrecht. Onkosten worden uiteraard vergoed.

Maak samen met ons de reis door de wereld van Suske en Wiske en meld je aan via: voorzitter@fameuzefanclub.nl. Wij gaan dan graag in gesprek met jou om je uitgebreid in te lichten over wat dit alles allemaal inhoudt.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!