Blauwe Reeks in groot formaat
 

Blauwe Reeks in groot formaat

Gepubliceerd op zaterdag 15 febuari

In maart verschijnt bij Stribbel Strips het eerste deel uit een nieuwe reeks van groot formaat-uitgaven. Alle 8 avonturen uit de Blauwe Reeks en de twee verhalen van Tijl Uilenspiegel vormen een collectie in het formaat zoals onlangs nog De Kaartendans werd uitgegeven. Een enkel deel krijgt een cover van het weekblad Kuifje.

Er wordt gestart met Het Spaanse Spook en het is de bedoeling dat er drie boeken per jaar verschijnen. Verkrijgbaar in de stripspeciaalzaak en alleen op intekenen van de gehele reeks. Prijs 299,- per deel, oplage 100 exemplaren.
 

Het Spaanse Spook groot formaat

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!