Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Boek 100 jaar Willy Vandersteen en Striproute

Gepubliceerd op zondag 3 maart

In deze bijzondere uitgave wordt op een ludieke wijze een overzicht gegeven van het leven en werk van stripgrootmeester Willy Vandersteen. Aan de hand van mooie en grappige tekeningen hebben beroemde striptekenaars uit Vlaanderen en Nederland 15 belangrijke momenten uit het leven van Willy Vandersteen in beeld gebracht. Samen met herinneringen van zijn familie en de vele unieke foto’s geeft dit boek een boeiende kijk op het leven dat de auteur leidde.

In het tweede gedeelte maakt u nader kennis met een uniek gegeven uit de geschiedenis van de stripwereld. In de Noordertuin van Antwerpen is tussen de 7 gemeenten Brasschaat (Kari Lente), Brecht (Junior Suske en Wiske), Kalmthout (Suske en Wiske), Kapellen (Plunk!), Schoten (De Rode Ridder), Wuustwezel (Tuizentfloot) en Zoersel (Kiekeboe) een ware striproute ontstaan. 

Peter van der Knoop, hoofdredacteur van de Versus, heeft de lay-out van dit boek verzorgd en meegeholpen aan het samenstellen van de inhoud. We hebben het boek alvast mogen inzien en zijn zeer onder de indruk van het schitterende resultaat! Met foto's van Leo Goossenaarts van Studio Foton.

15 & 16 juni 2013 - Stripdagen Kalmthout
Hardcover € 59,95
Voorinschrijvingen € 55,-
1000 exemplaren
Inschrijvingen t/m 1 juni a.s.: francken.jan@skynet.be

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!