Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Boek 100 jaar Willy Vandersteen en Striproute

Gepubliceerd op zondag 3 maart

In deze bijzondere uitgave wordt op een ludieke wijze een overzicht gegeven van het leven en werk van stripgrootmeester Willy Vandersteen. Aan de hand van mooie en grappige tekeningen hebben beroemde striptekenaars uit Vlaanderen en Nederland 15 belangrijke momenten uit het leven van Willy Vandersteen in beeld gebracht. Samen met herinneringen van zijn familie en de vele unieke foto’s geeft dit boek een boeiende kijk op het leven dat de auteur leidde.

In het tweede gedeelte maakt u nader kennis met een uniek gegeven uit de geschiedenis van de stripwereld. In de Noordertuin van Antwerpen is tussen de 7 gemeenten Brasschaat (Kari Lente), Brecht (Junior Suske en Wiske), Kalmthout (Suske en Wiske), Kapellen (Plunk!), Schoten (De Rode Ridder), Wuustwezel (Tuizentfloot) en Zoersel (Kiekeboe) een ware striproute ontstaan. 

Peter van der Knoop, hoofdredacteur van de Versus, heeft de lay-out van dit boek verzorgd en meegeholpen aan het samenstellen van de inhoud. We hebben het boek alvast mogen inzien en zijn zeer onder de indruk van het schitterende resultaat! Met foto's van Leo Goossenaarts van Studio Foton.

15 & 16 juni 2013 - Stripdagen Kalmthout
Hardcover € 59,95
Voorinschrijvingen € 55,-
1000 exemplaren
Inschrijvingen t/m 1 juni a.s.: francken.jan@skynet.be

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!