Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Brabants Stripspektakel (primeurs!)

Gepubliceerd op dinsdag 2 augustus

Op 27 en 28 augustus aanstaande wordt in Valckencourt in Valkenswaard het Brabants Stripspektakel gehouden. Deze 26ste editie staat weer garant voor enorm veel stripplezier, met onder meer duizenden vierkante meters met kramen vol met strips, beeldjes, merchandising en ander verzamelwaar. Daarnaast komen er meer dan twintig tekenaars signeren, waaronder Paul Geerts, Eugeen Goossens en Dick Heins.
Dit jaar is er ook een tentoonstelling met origineel werk van Vandersteen van Robert en Bertrand. En uiteraard mogen de speciale beursuitgaven niet ontbreken! Dit jaar onder meer een serie heruitgaven van Robert en Bertrand, de introductie van Topkok en natuurlijk een Suske en Wiske uitgave.

Dit jaar wordt "De vliegende klomp" in een nieuwe jas gestoken. Er komen een drietal versies uit van het album in softcover:
1) uitgave speciaal voor het Brabants Stripspektakel
2) uitgave speciaal voor Stichting Wensambulance Brabant
3) uitgave speciaal voor Profita Meubels in Waalre

De cover, getekend door Paul Geerts, was al in de Versus te bewonderen, maar de volledige covers zijn nu ook hier te bekijken. De voorzijde is steeds hetzelfde, de achterzijde is steeds verschillend.

Alle uitgaven zijn exclusief verkrijgbaar op het Stripspektalel. Daarna zal de uitgave voor het Stripspektakel in de handel verkrijgbaar zijn (ook bij de fanclub). De uitgave voor Stichting Wensambulance Brabant en Profita Meubels zullen alleen op 27 en 28 augustus verkrijgbaar zijn.

De prijs bedraagt 6 euro per album. De opbrengst van het album voor de Stichting zullen geheel ten goede komen aan deze stichting. Deze stichting biedt mensen in de (pre)terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan ten einde een door hen geuite wens in vervulling te doen gaan.Meer informatie is op de site te bekijken.

Naast "De vliegende klomp" verschijnt er ook een luxe editie van één van de Troskompas-verhalen. De prijs van deze editie bedraagt 50 euro. De oplage is beperkt gebleven tot 500 exemplaren.

Meer informatie over het Brabants Stripspektakel is hier te bekijken.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!