Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Catawiki veiling originelen (Studio) Vandersteen

Gepubliceerd op maandag 6 mei

Vanaf vandaag t/m 16 mei organiseert veilingsite Catawiki een GROTE ORIGINELE STRIPTEKENINGEN VEILING. Deze veiling zal twee afloopavonden kennen waarvan één avond (14 mei) volledig bestaat uit originele werken van Willy Vandersteen / Studio Vandersteen. Tijdens deze veiling komen originele tekeningen en pagina’s van onder andere Suske en Wiske, Bessy, Jerom, de Rode Ridder, Robert en Bertrand en de Familie Snoek onder de hamer. Topstukken uit deze veiling zijn originele Suske en Wiske pagina's waaronder de Texasrakkers (met luxe boek), pagina's uit Robert en Bertrand, originele covers van Bessy, Jerom en andere reeksen. Dit is dus dé kans om in bezit te komen van originele tekeningen van Willy Vandersteen.

Ga meteen naar de Vandersteen Veiling

Bijzondere albums
Naast originele tekeningen worden er in de wekelijkse Stripveilingen van Catawiki ook regelmatig bijzondere Suske en Wiske albums aangeboden. Zo wordt tijdens de veiling die afloopt op 13 mei een prachtige eerste druk van het album ‘Rikki en Wiske’ geveild. Bied jij mee?

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!