Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Catawiki veiling originelen (Studio) Vandersteen

Gepubliceerd op maandag 6 mei

Vanaf vandaag t/m 16 mei organiseert veilingsite Catawiki een GROTE ORIGINELE STRIPTEKENINGEN VEILING. Deze veiling zal twee afloopavonden kennen waarvan één avond (14 mei) volledig bestaat uit originele werken van Willy Vandersteen / Studio Vandersteen. Tijdens deze veiling komen originele tekeningen en pagina’s van onder andere Suske en Wiske, Bessy, Jerom, de Rode Ridder, Robert en Bertrand en de Familie Snoek onder de hamer. Topstukken uit deze veiling zijn originele Suske en Wiske pagina's waaronder de Texasrakkers (met luxe boek), pagina's uit Robert en Bertrand, originele covers van Bessy, Jerom en andere reeksen. Dit is dus dé kans om in bezit te komen van originele tekeningen van Willy Vandersteen.

Ga meteen naar de Vandersteen Veiling

Bijzondere albums
Naast originele tekeningen worden er in de wekelijkse Stripveilingen van Catawiki ook regelmatig bijzondere Suske en Wiske albums aangeboden. Zo wordt tijdens de veiling die afloopt op 13 mei een prachtige eerste druk van het album ‘Rikki en Wiske’ geveild. Bied jij mee?

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!