Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Cover van De tragische tante

Gepubliceerd op dinsdag 29 april

Op de beurs in Valkenswaard, op 30 en 31 augustus, verschijnt het luxe album 'De tragische tante'. Met trots presenteren we hierbij de prachtige cover:

Bij het bekijken van een romantische film komt bij tante Sidonia het verlangen naar een relatie naar boven. Suske en Wiske besluiten haar te helpen, maar dat is niet zo eenvoudig. Na een paar teleurstellende afspraakjes via een datingsite besluiten zij de twee belangrijkste mannen in haar leven te hypnotiseren, zodat ze verliefd worden op haar. Een gevecht om de hand van Sidonia breekt los. Zal ze kunnen kiezen? En vooral, betekent dit het einde van een hechte vriendschap?

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!