Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Even controleren!

Gepubliceerd op vrijdag 17 januari

In december is het lidmaatschapsgeld voor 2014 van de Nederlandse fanclubleden geind. Bij een aantal leden is dit niet gelukt.
Omdat van de meeste leden geen emailadres bekend is, willen we een oproep doen om te kijken op uw bankafschrift of het lidmaatschapsgeld is afgeschreven.

Indien dit niet het geval is verzoeken wij u vriendelijk om het bedrag van €26,00 zelf over te maken. Voor vragen kunt u terecht bij het volgende emailadres: secretariaat@fameuzefanclub.nl

Voor onze buitenlandse leden nogmaals het verzoek om naar bovengenoemd emailadres het IBAN nummer en BIC code door te geven. Daarmee kunnen wij straks de verzendkosten van het ledenbeeldje en volgend jaar uw lidmaatschapsgeld innen.

Voor de buitenlandse leden de oproep dat het lidmaatschapsgeld voor 31 januari 2014 betaald moet zijn (onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer!)

Bedankt!

Nieuws

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

 • Met korting naar Comics Station

  Vanaf 22 december spelen Suske en Wiske de hoof...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!