Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Even controleren!

Gepubliceerd op vrijdag 17 januari

In december is het lidmaatschapsgeld voor 2014 van de Nederlandse fanclubleden geind. Bij een aantal leden is dit niet gelukt.
Omdat van de meeste leden geen emailadres bekend is, willen we een oproep doen om te kijken op uw bankafschrift of het lidmaatschapsgeld is afgeschreven.

Indien dit niet het geval is verzoeken wij u vriendelijk om het bedrag van €26,00 zelf over te maken. Voor vragen kunt u terecht bij het volgende emailadres: secretariaat@fameuzefanclub.nl

Voor onze buitenlandse leden nogmaals het verzoek om naar bovengenoemd emailadres het IBAN nummer en BIC code door te geven. Daarmee kunnen wij straks de verzendkosten van het ledenbeeldje en volgend jaar uw lidmaatschapsgeld innen.

Voor de buitenlandse leden de oproep dat het lidmaatschapsgeld voor 31 januari 2014 betaald moet zijn (onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer!)

Bedankt!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!