Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Expeditie Robinson

Gepubliceerd op maandag 7 mei

Tijdens de 14e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs, welke op 19 mei aanstaande wordt gehouden in de Grote of St. Michaëlskerk te Zwolle, verschijnt de eerste editie van het Suske en Wiske verhaal "Expeditie Robikson".

Dit verhaal is eerder verschenen in de TrosKompas in 2011 en is nooit eerder in een album uit gegeven. Deze special beursuitgave zal verschijnen in een gelimiteerde oplage van 400 luxe gebonden exemplaren. Deze unieke en tevens eerste editie van Expeditie Robikson kan gereserveerd worden door een e-mail te sturen naar: harry@oostnederlandsestripboekenbeurs.nl of door middel van het contact formulier dat op de volgende websites is te vinden:
www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl
www.stripbeurs.eu

Het album kan vervolgens afgehaald worden in Zwolle op 19 mei 2012. De prijs bedraagt €49,99.
Het album zal door de organisatie van de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs niet verstuurd worden.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!