Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Gratis prent met exclusieve tekening van Luc Morjaeu

Gepubliceerd op dinsdag 25 maart

Op de fanclubdag zal er een exclusieve prent worden uitgedeeld aan de mensen die een handtekening komen halen bij de signeersessie van Luc Morjaeu en Peter van Gucht. Hierbij tonen we de eerste schetsen van deze exclusieve prent.
De regels rond het signeren op de fanclubdag zijn gewijzigd: We hanteren voor iedereen de regel dat er maar 1 album kan worden voorzien van 1 handtekening per persoon. Een handtekening op de prent mag, maar dan niet in het album. Op die manier komt iedereen aan de beurt, hoeft er niet te lang gewacht te worden en kunnen we de tekenaars meer laten genieten van DE Suske en Wiske dag. Bedankt voor uw begrip!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!