Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Grote Vandersteen / Suske en Wiske veiling bij Catawiki

Gepubliceerd op maandag 9 december

Afgelopen vrijdag is er bij online veilinghuis Catawiki voor de derde keer dit jaar een grote Vandersteen / Suske en Wiske veiling gestart. Op de veiling komen meer dan 150 kavels met bijzondere albums, luxe uitgaven, originele tekeningen en stripcuriosa van Suske en Wiske onder de hamer!

Topstuk is een originele geïnkte plaat van Willy Vandersteen uit ‘De Koning Drinkt’ (1947). Deze plaat wordt samen met het bijbehorende luxe album (genummerd 42) aangeboden. Veilingmeester Tammo Meedendorp verwacht ook een hoge opbrengt van een originele pagina van ‘De vrolijke bengels’ (met Suske, Wiske en Lambik) en van de eerste drukken van Suske en Wiske, waaronder ‘De Sprietatoom’ (1948), ‘De Tamtamklopper’ (1953) en ‘De Schat van Beersel’ (1954). Ook zijn er veel luxe albums in de veiling te vinden, zoals de zeldzame luxe Franse editie van ‘Le Château de Cristal’, waarvan er slechts 7 exemplaren bekend zijn.
De veiling is inmiddels gestart en loopt donderdag 12 december af.

Te bekijken via http://www.catawiki.nl/vandersteen.

Nieuws

 • Een digitale strip voor het goede doel

  Strips lezen voor het goede doel? Het kan! YIEH...
  Lees meer...

 • Gepersonaliseerde albums bij YIEHA

  Vanaf 29 november kunnen via het online strippl...
  Lees meer...

 • Wilbert van der Steen wint Willy Vandersteenprijs 2017

  Op 23 november werd in het provinciaal Suske en...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!