Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Grote Vandersteen veiling bij Catawiki

Gepubliceerd op zondag 29 september

Ontbreekt er nog een speciaal Suske en Wiske album in jouw verzameling? Hou dan de stripveilingen van Catawiki in de gaten! Catawiki organiseert namelijk wekelijks 3 grote stripveilingen waar je elke week bijzonder werk van Willy Vandersteen kunt vinden. Zo worden er op de veilingen bijvoorbeeld regelmatig luxe en gelimiteerde uitgaven, eerste drukken en originele tekeningen van Suske en Wiske aangeboden. Naast de wekelijkse veilingen organiseert Catawiki ook regelmatig speciale thema-veilingen. Zo organiseert Catawiki t/m dinsdag 1 oktober een speciale Willy Vandersteen & Suske en Wiske-veiling. In deze veiling kun je onder andere meebieden op een eerste druk van het Suske en Wiske album Op het eiland Amoras, diverse luxe uitgaven en een groot aantal originele tekeningen en pagina’s.
De veiling is te bekijken: http://www.catawiki.nl/vandersteen.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!