Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Grote Vandersteen veiling bij Catawiki

Gepubliceerd op zondag 29 september

Ontbreekt er nog een speciaal Suske en Wiske album in jouw verzameling? Hou dan de stripveilingen van Catawiki in de gaten! Catawiki organiseert namelijk wekelijks 3 grote stripveilingen waar je elke week bijzonder werk van Willy Vandersteen kunt vinden. Zo worden er op de veilingen bijvoorbeeld regelmatig luxe en gelimiteerde uitgaven, eerste drukken en originele tekeningen van Suske en Wiske aangeboden. Naast de wekelijkse veilingen organiseert Catawiki ook regelmatig speciale thema-veilingen. Zo organiseert Catawiki t/m dinsdag 1 oktober een speciale Willy Vandersteen & Suske en Wiske-veiling. In deze veiling kun je onder andere meebieden op een eerste druk van het Suske en Wiske album Op het eiland Amoras, diverse luxe uitgaven en een groot aantal originele tekeningen en pagina’s.
De veiling is te bekijken: http://www.catawiki.nl/vandersteen.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!