Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Herinnering lidmaatschap 2017

Gepubliceerd op woensdag 25 januari

Beste leden,

Inmiddels ligt 2016 alweer eventjes achter ons. In 2017 staat er weer van alles te gebeuren voor Suske en Wiske en bovendien viert De Fameuze Fanclub zijn 30-jarig bestaan. In de brief die we u stuurden samen met de laatste Versus van 2016 informeerden we u over de verlenging van uw lidmaatschap.

Oproep aan onze Nederlandse leden:
De automatische incasso van het lidgeld is inmiddels uitgevoerd. In sommige gevallen is de inning echter niet gelukt. De meeste leden hebben we hiervan per mail op de hoogte gebracht. Omdat we niet van iedereen een correct mailadres hebben, willen we u vragen zelf even na te kijken of het lidgeld van 26 euro eerder deze maand is afgeschreven van uw rekening. Als dat niet gebeurd is, is de automatische incasso mislukt en vragen we u om het bedrag van 26 euro alsnog zelf over te maken op onze rekening (IBAN: NL16 INGB 0006 9319 34, BIC: INGBNL2A) met vermelding van uw lidnummer. Op die manier bent u zeker dat uw lidmaatschap gewoon doorloopt.

Herinnering voor onze Belgische en andere buitenlandse leden:
Onze Belgische en andere buitenlandse leden dienen zelf het lidgeld van 26 euro over te maken op onze rekening (IBAN: NL16 INGB 0006 9319 34, BIC: INGBNL2A). Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dat dan voor 1 februari met vermelding van uw lidnummer. Op die manier bent u zeker dat uw lidmaatschap gewoon doorloopt.

Met fanatieke groet,

Het bestuur van De Fameuze Fanclub

 

Nieuws

 • Veiling Verraad op de Veluwe

  Op veilingsite Catawiki worden van 12 tot en me...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

 • Tante krijgt een zenuwtoeval

  Na het lezen van Versus 123 benieuwd geworden n...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!