Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Herinnering lidmaatschap 2017

Gepubliceerd op woensdag 25 januari

Beste leden,

Inmiddels ligt 2016 alweer eventjes achter ons. In 2017 staat er weer van alles te gebeuren voor Suske en Wiske en bovendien viert De Fameuze Fanclub zijn 30-jarig bestaan. In de brief die we u stuurden samen met de laatste Versus van 2016 informeerden we u over de verlenging van uw lidmaatschap.

Oproep aan onze Nederlandse leden:
De automatische incasso van het lidgeld is inmiddels uitgevoerd. In sommige gevallen is de inning echter niet gelukt. De meeste leden hebben we hiervan per mail op de hoogte gebracht. Omdat we niet van iedereen een correct mailadres hebben, willen we u vragen zelf even na te kijken of het lidgeld van 26 euro eerder deze maand is afgeschreven van uw rekening. Als dat niet gebeurd is, is de automatische incasso mislukt en vragen we u om het bedrag van 26 euro alsnog zelf over te maken op onze rekening (IBAN: NL16 INGB 0006 9319 34, BIC: INGBNL2A) met vermelding van uw lidnummer. Op die manier bent u zeker dat uw lidmaatschap gewoon doorloopt.

Herinnering voor onze Belgische en andere buitenlandse leden:
Onze Belgische en andere buitenlandse leden dienen zelf het lidgeld van 26 euro over te maken op onze rekening (IBAN: NL16 INGB 0006 9319 34, BIC: INGBNL2A). Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dat dan voor 1 februari met vermelding van uw lidnummer. Op die manier bent u zeker dat uw lidmaatschap gewoon doorloopt.

Met fanatieke groet,

Het bestuur van De Fameuze Fanclub

 

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!