Heruitgave De raap van Rubens
 

Heruitgave De raap van Rubens

Gepubliceerd op woensdag 7 maart

Op 7 maart 2018 bereikte het Facebook-account van De Fameuze Fanclub de kaap van 1.000 likes. 
Om dit heuglijke feit te vieren toonden we al onze volgers, met dank aan Standaard Uitgeverij, een eerste glimp van de cover voor een album dat op 9 mei zal verschijnen. 
Op die datum wordt 'De raap van Rubens' uitgebracht als eerste album in de nieuwe reeks 'Oude meesters met Suske en Wiske'.

Deze cover werd in 1977 getekend door Paul Geerts, maar er werd toen uiteindelijk voor een andere afbeelding gekozen. Dankzij een van onze leden, een
 groot Vandersteen-liefhebber, werd de alternatieve cover van onder het stof gehaald en kunnen we er straks allemaal van genieten!

Meer weten en de hele cover zien? Lees dan nummer 121 van ons magazine Versus, dat eind maart bij onze leden in de brievenbus zal vallen! Like je ons al wel, maar ben je nog geen lid? Neem dan zeker een kijkje op: http://www.fameuzefanclub.nl/…/li…/t_leuke_lidmaatschap.html

Nieuws

 • Betaling en verzending ledenbeeldje 2018

  We krijgen regelmatig de vraag wanneer het lede...
  Lees meer...

 • Operatie Siggy

  Op 12 september verschijnt Suske en Wiske 345: ...
  Lees meer...

 • De bruisende braderie

  Vanaf juli zal het Suske en Wiske Kindermuseum ...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!