Heruitgave De raap van Rubens
 

Heruitgave De raap van Rubens

Gepubliceerd op woensdag 7 maart

Op 7 maart 2018 bereikte het Facebook-account van De Fameuze Fanclub de kaap van 1.000 likes. 
Om dit heuglijke feit te vieren toonden we al onze volgers, met dank aan Standaard Uitgeverij, een eerste glimp van de cover voor een album dat op 9 mei zal verschijnen. 
Op die datum wordt 'De raap van Rubens' uitgebracht als eerste album in de nieuwe reeks 'Oude meesters met Suske en Wiske'.

Deze cover werd in 1977 getekend door Paul Geerts, maar er werd toen uiteindelijk voor een andere afbeelding gekozen. Dankzij een van onze leden, een
 groot Vandersteen-liefhebber, werd de alternatieve cover van onder het stof gehaald en kunnen we er straks allemaal van genieten!

Meer weten en de hele cover zien? Lees dan nummer 121 van ons magazine Versus, dat eind maart bij onze leden in de brievenbus zal vallen! Like je ons al wel, maar ben je nog geen lid? Neem dan zeker een kijkje op: http://www.fameuzefanclub.nl/…/li…/t_leuke_lidmaatschap.html

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!