Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Het Labyrint van de Leeuw actie

Gepubliceerd op maandag 21 oktober

Speciaal voor Unilever en Delhaize werd een exclusief Suske en Wiske-verhaal geschreven. Het is een verhaal dat werd verdeeld over 3 albums, met de overkoepelende titel: Het Labyrint van de Leeuw. Het zijn telkens verhalen van 24 pagina's. Dit maakt het 't langste verhaal ooit van de nieuwe studio.

Bij de aankoop van 4 Unilever producten bij winkelketen Delhaize, ontvang je een gratis album. Als je dit 3 opeenvolgende weken doet, kun je dus alle drie de albums bemachtigen. Het eerste deel zal vanaf 24 oktober in de winkels van Delhaize beschikbaar zijn. Op 30 oktober en 6 november zullen respectievelijk deel 2 en deel 3 verschijnen.

Prijzen!
In de albums zelf kan meegedaan worden aan een wedstrijd waarbij 2 reizen, 100 Schanulleke-poppen en 250 puzzels gewonnen kunnen worden. Puzzelman produceerde de exclusieve puzzel!

Voor deze actie is een grootse campagne via social media opgezet, die vandaag start met o.a. een eerste trailer. Vervolgens zal er per album een nieuwe spannende trailer worden gelanceerd.

Voor meer info over deze actie, kijk op: http://www.labyrintvandeleeuw.be/

Nieuws

 • Gepersonaliseerde albums bij YIEHA

  Vanaf 29 november kunnen via het online strippl...
  Lees meer...

 • Wilbert van der Steen wint Willy Vandersteenprijs 2017

  Op 23 november werd in het provinciaal Suske en...
  Lees meer...

 • Het spook van Pukema

  Luc Morjaeu maakte ter gelegenheid van 725 jaa...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!