Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Het Labyrint van de Leeuw actie

Gepubliceerd op maandag 21 oktober

Speciaal voor Unilever en Delhaize werd een exclusief Suske en Wiske-verhaal geschreven. Het is een verhaal dat werd verdeeld over 3 albums, met de overkoepelende titel: Het Labyrint van de Leeuw. Het zijn telkens verhalen van 24 pagina's. Dit maakt het 't langste verhaal ooit van de nieuwe studio.

Bij de aankoop van 4 Unilever producten bij winkelketen Delhaize, ontvang je een gratis album. Als je dit 3 opeenvolgende weken doet, kun je dus alle drie de albums bemachtigen. Het eerste deel zal vanaf 24 oktober in de winkels van Delhaize beschikbaar zijn. Op 30 oktober en 6 november zullen respectievelijk deel 2 en deel 3 verschijnen.

Prijzen!
In de albums zelf kan meegedaan worden aan een wedstrijd waarbij 2 reizen, 100 Schanulleke-poppen en 250 puzzels gewonnen kunnen worden. Puzzelman produceerde de exclusieve puzzel!

Voor deze actie is een grootse campagne via social media opgezet, die vandaag start met o.a. een eerste trailer. Vervolgens zal er per album een nieuwe spannende trailer worden gelanceerd.

Voor meer info over deze actie, kijk op: http://www.labyrintvandeleeuw.be/

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!