Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Het vurige vitamitje

Gepubliceerd op woensdag 13 febuari

Het vurige Vitamitje is het nieuwe TrosKompas verhaal dat zal worden uitgegeven in een luxe uitvoering. Het album zal voor €49,99 exclusief bij de fanclub verkrijgbaar zijn, op de fanclubdag op 24 maart in Nieuwegein. Hieronder vind je alvast de cover.

Vitamitje voelt zich eenzaam en trekt de wijde wereld in. Onze vrienden gaan meteen naar hem op zoek, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Ondertussen geniet Vitamitje van zijn vrijheid, hoewel niet al zijn avonturen zo goed aflopen. Suske en Wiske doen al het mogelijke om hem te vinden.

In het album laat Jeroen Bullaert zijn tekenkunsten zien; hij tekende de decors en de figuren. Dit gebeurde op basis van de bladindelingen op a4 van de hand van Luc Morjaeu.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!