Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Het vurige vitamitje

Gepubliceerd op woensdag 13 febuari

Het vurige Vitamitje is het nieuwe TrosKompas verhaal dat zal worden uitgegeven in een luxe uitvoering. Het album zal voor €49,99 exclusief bij de fanclub verkrijgbaar zijn, op de fanclubdag op 24 maart in Nieuwegein. Hieronder vind je alvast de cover.

Vitamitje voelt zich eenzaam en trekt de wijde wereld in. Onze vrienden gaan meteen naar hem op zoek, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Ondertussen geniet Vitamitje van zijn vrijheid, hoewel niet al zijn avonturen zo goed aflopen. Suske en Wiske doen al het mogelijke om hem te vinden.

In het album laat Jeroen Bullaert zijn tekenkunsten zien; hij tekende de decors en de figuren. Dit gebeurde op basis van de bladindelingen op a4 van de hand van Luc Morjaeu.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!