Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Inning en verzending ledenbeeldje 2018

Gepubliceerd op maandag 22 oktober

Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Facebookpagina was Stripfestival Breda de laatste mogelijkheid om het ledenbeeldje van 2018 (Rikki) gratis op te halen. De beeldjes van onze Nederlandse leden die het niet zelf hebben opgehaald, worden in de week van 22 oktober opgestuurd. Daarvoor werden de verschuldigde administratie- en verzendkosten (€ 9,50) inmiddels geïnd via automatische incasso. Belgische leden die dit beeldje nog niet hebben opgehaald maar het wel graag willen ontvangen, maken de administratie- en verzendkosten (€ 11,50) zelf over op onze rekening (NL16INGB0006931934) met vermelding van het lidnummer. Ook zij krijgen het beeldje dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!