Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Jerom-beeld onthuld in Middelkerke

Gepubliceerd op zaterdag 27 juli

Zoals we vorige week al hebben gemeld in onze nieuwsbrief, is op woensdag 17 juli in Middelkerke het Jerom beeld onthuld. O.a. Paul Geerts was hierbij aanwezig. Tijdens het stripfestival wordt er iedere dag een andere boekenlegger van Suske en Wiske uitgedeeld en komt er op 1 augustus een verhalenverteller die vertelt uit ‘Suske de Rat’. Er zijn ook weer tal van signeersessies met veel bekende namen uit de Studio Vandersteen-stal: Paul Geerts, Luc Morjaeu, Peter van Gucht, Eugeen Goosens, Eric de Rop, Ron van Riet en Bruno de Roover.

Beeldhouwster Monique Mol samen met oud-tekenaar Paul Geerts bij het standbeeld van Jerom (bron: Stripfestival Middelkerke)

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!