Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Jerom-beeld onthuld in Middelkerke

Gepubliceerd op zaterdag 27 juli

Zoals we vorige week al hebben gemeld in onze nieuwsbrief, is op woensdag 17 juli in Middelkerke het Jerom beeld onthuld. O.a. Paul Geerts was hierbij aanwezig. Tijdens het stripfestival wordt er iedere dag een andere boekenlegger van Suske en Wiske uitgedeeld en komt er op 1 augustus een verhalenverteller die vertelt uit ‘Suske de Rat’. Er zijn ook weer tal van signeersessies met veel bekende namen uit de Studio Vandersteen-stal: Paul Geerts, Luc Morjaeu, Peter van Gucht, Eugeen Goosens, Eric de Rop, Ron van Riet en Bruno de Roover.

Beeldhouwster Monique Mol samen met oud-tekenaar Paul Geerts bij het standbeeld van Jerom (bron: Stripfestival Middelkerke)

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!