Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Jerom-beeld onthuld in Middelkerke

Gepubliceerd op zaterdag 27 juli

Zoals we vorige week al hebben gemeld in onze nieuwsbrief, is op woensdag 17 juli in Middelkerke het Jerom beeld onthuld. O.a. Paul Geerts was hierbij aanwezig. Tijdens het stripfestival wordt er iedere dag een andere boekenlegger van Suske en Wiske uitgedeeld en komt er op 1 augustus een verhalenverteller die vertelt uit ‘Suske de Rat’. Er zijn ook weer tal van signeersessies met veel bekende namen uit de Studio Vandersteen-stal: Paul Geerts, Luc Morjaeu, Peter van Gucht, Eugeen Goosens, Eric de Rop, Ron van Riet en Bruno de Roover.

Beeldhouwster Monique Mol samen met oud-tekenaar Paul Geerts bij het standbeeld van Jerom (bron: Stripfestival Middelkerke)

Nieuws

 • Heruitgave De raap van Rubens

  Op 7 maart 2018 bereikte het Facebook-account v...
  Lees meer...

 • Schanulleke artist edition

  Op de Suske en Wiske Fandag komt Stripwinkel Ba...
  Lees meer...

 • Een digitale strip voor het goede doel

  Strips lezen voor het goede doel? Het kan! YIEH...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!