Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Jerom-brood - *UPDATE*

Gepubliceerd op woensdag 16 oktober

Een Jerom-boterham, daar word je groot en sterk van! Vanaf zaterdag 2 november ligt het Jerom-brood bij de artisanale & warme bakker. Ga snel proeven, het is een gezond en lekker brood. Je krijgt er ook de Jerom-brood-spaarkaart waarmee je 2 exclusieve Suske en Wiske verhalen kan verzamelen. Deze verhalen zijn: Juffertje Janboel en De Micro-komiek. Kom op vrijdag 1 november naar de Boekenbeurs in Antwerpen waar je alvast je gratis broodzak kan halen op de strip-stand van WPG Uitgevers. Op 2 november, trakteert Jerom 's middags op de strip-stand van WPG Uitgevers lekkere boterhammetjes.

Op 2 november zal er bij 'Het nieuwsblad' een bon zitten voor een gratis Jerom-brood bij de Warme Bakker.

Update: Deze actie loopt niet alleen in België, maar ook in Nederland! Binnenkort plaatsen we op deze pagina een overzicht van alle Nederlandse warme bakkers die meedoen met deze actie. Overigens zal deze actie niet op zichzelf staan en kunnen we in de toekomst mogelijk meer verwachten...!

Hieronder een afbeelding van de spaarkaart. Er zijn dus zes stempels nodig voor 1 gratis album, na 12 stempels krijg je het tweede gratis album.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!