Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

J.Rom: Force of Gold vandaag gelanceerd

Gepubliceerd op donderdag 20 november

Vanmorgen werd in Antwerpen de nieuwe spin off J.ROM - Force of Gold gepresenteerd. J.ROM is een update van de superheld Jerom die wij allemaal kennen. De tekenaar voor deze nieuwe reeks is Romano Molenaar en de scenarist is Bruno De Roover, al jaren werkzaam voor Studio Vandersteen.

Jerom is voor iedereen het synoniem voor bovenmenselijke kracht. Een man van weinig woorden, de ogen altijd gesloten. Wat is er geworden van deze superheld van toen, de gouden stuntman?

Korte inhoud: Na een mislukte missie waarbij tientallen onschuldige burgers om het leven kwamen, werd Jerom uitgestoten door de samenleving. FORCE, de organisatie waarvan hij deel uitmaakte, werd opgedoekt. Nu moet hij tegen wil en dank zijn rol als gouden held weer opnemen wanneer een reeks aanslagen niet alleen de stad maar de hele wereld bedreigen. Samen met Pi en Birdsong vormt hij het nieuwe team van FORCE. Kan hij zijn onschuld bewijzen of beschouwt men hem nog steeds als publieke vijand nummer 1?

Deze morgen stond een grote J.ROM op de voorkant van het AD en op pagina 9 een leuk interview met Romano Molenaar. Vanaf 26 november is het album verkrijgbaar!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!