Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

J.Rom: Force of Gold vandaag gelanceerd

Gepubliceerd op donderdag 20 november

Vanmorgen werd in Antwerpen de nieuwe spin off J.ROM - Force of Gold gepresenteerd. J.ROM is een update van de superheld Jerom die wij allemaal kennen. De tekenaar voor deze nieuwe reeks is Romano Molenaar en de scenarist is Bruno De Roover, al jaren werkzaam voor Studio Vandersteen.

Jerom is voor iedereen het synoniem voor bovenmenselijke kracht. Een man van weinig woorden, de ogen altijd gesloten. Wat is er geworden van deze superheld van toen, de gouden stuntman?

Korte inhoud: Na een mislukte missie waarbij tientallen onschuldige burgers om het leven kwamen, werd Jerom uitgestoten door de samenleving. FORCE, de organisatie waarvan hij deel uitmaakte, werd opgedoekt. Nu moet hij tegen wil en dank zijn rol als gouden held weer opnemen wanneer een reeks aanslagen niet alleen de stad maar de hele wereld bedreigen. Samen met Pi en Birdsong vormt hij het nieuwe team van FORCE. Kan hij zijn onschuld bewijzen of beschouwt men hem nog steeds als publieke vijand nummer 1?

Deze morgen stond een grote J.ROM op de voorkant van het AD en op pagina 9 een leuk interview met Romano Molenaar. Vanaf 26 november is het album verkrijgbaar!

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!