Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Laatste nieuws Algemene Ledenvergadering

Gepubliceerd op zaterdag 9 november

Dit jaar vind de Algemene Ledenvergadering plaats op 15 december a.s. te Houten. Dus niet in het vertrouwde Udenhout. Op deze dag zijn Luc Morjaeu en Peter Van Gucht aanwezig voor een praatje en een handtekening, zijn er diverse handelaren aanwezig en natuurlijk de fanclub met de kraam. Tijdens de ledenvergadering geven wij tekst en uitleg over het afgelopen jaar en de toekomst. Daarbij hoort natuurlijk ook de preview van het ledenbeeldje voor 2014! Alle leden kunnen hun vragen en voorstellen voorleggen.

Onze leden krijgen bij binnenkomst, en op vertoon van de ledenpas, een bonnetje waarmee op het einde van de dag 1 gratis album van ‘De Bloedbroeder’ kan worden afgehaald. Één album per lid dus (niet voor introducés) en wie het eerst komt, die het eerst recht heeft op een album (op = op). Je hebt de keus uit een Vlaamse of een Nederlands album.

Programma:
11.00 uur:  Zaal geopend
11.00 - 16.00 uur:  De tekenaars signeren (behalve tijdens de ledenvergadering zelf!)
12.30 uur:  Start ledenvergadering
16.00 uur:  Einde ledendag

Adres:
Het Oude Station
Stationserf 97
3991 KX  Houten

www.hetoudestationhouten.nl

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!