Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Luc Morjaeu signeert in Brussel

Gepubliceerd op vrijdag 3 oktober

Zondag 5 oktober signeert Luc Morjaeu tijdens de Open Bedrijvendag bij Sabam in Brussel. Er is een tentoonstelling met uitvergrotingen van tekeningen die hij maakte voor hun folder "17 Misvattingen over Sabam". De folder is daar verkrijgbaar. Het signeren is van 11.00 tot 16.00 uur. Info op www.openbedrijvendag.be/sabam

Tijdens de Open Bedrijvendag organiseert Sabam een Suske en Wiske-wedstrijd. Er zijn 10 Nederlandse en 10 Franse albums van Het Gebroken Dorp te winnen. Als je zelf een album meebrengt, zet Luc Morjaeu er met plezier een tekening in. Voor wie geen album heeft is er een prent met Suske en Wiske voorzien!

 

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!