Met korting naar Comics Station
 

Met korting naar Comics Station

Gepubliceerd op vrijdag 21 december

Vanaf 22 december spelen Suske en Wiske de hoofdrollen in hun eigen parkshow. Hun vriendschap vormt het thema van de 10 minuten durende voorstelling. Schanulleke mag niet meespelen en loopt weg. In de show, die meerdere keren per dag wordt opgevoerd, ga je samen met Suske en Wiske naar haar op zoek. Je kan je in het indoor pretpark ook door professor Barabas naar het verleden of naar de toekomst laten flitsen en genieten van alle andere attracties rond Belgische striphelden.

Leden van De Fameuze Fanclub krijgen een forse korting. Op vertoon van je lidkaart betalen jij en je gezinsleden maar €14,90 per persoon in plaats van €21,50. Deze korting is geldig van zaterdag 22 december tot en met zondag 10 maart. Comics Station Antwerp bevindt zich in het treinstation Antwerpen-Centraal. De trein nemen is dus een prima idee! Check voor je bezoek de openingsdagen en -uren op www.comicsstation.be.

Suske en Wiske Show bij Comics Station

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!