Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuw beeldje bij Stripwinkel Beo

Gepubliceerd op donderdag 1 juni

De Antwerpse Stripwinkel Beo bestaat 40 jaar! Om dit te vieren, geeft Beo een speciaal Suske en Wiske beeldje uit van Parastone. Bij Beo te koop vanaf zaterdag 10 juni 13u00 voor de prijs van € 18,95 per stuk. De Fameuze Fanclub is die dag van 13u00 tot 17u00 aanwezig bij Stripwinkel Beo. We brengen onze eigen uitgave van De Charmante Chirurg (getekend door Wilbert van der Steen) mee. Als je die nog niet hebt, kan je die dag dus twee vliegen in één klap slaan! De prijs voor het album is € 7,50 en voor leden van De Fameuze Fanclub € 6,50. Leden kunnen ook het ledenbeeldje komen ophalen. Zien we je volgende week zaterdag bij Stripwinkel Beo?

 

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!