Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuw beeldje bij Stripwinkel Beo

Gepubliceerd op donderdag 1 juni

De Antwerpse Stripwinkel Beo bestaat 40 jaar! Om dit te vieren, geeft Beo een speciaal Suske en Wiske beeldje uit van Parastone. Bij Beo te koop vanaf zaterdag 10 juni 13u00 voor de prijs van € 18,95 per stuk. De Fameuze Fanclub is die dag van 13u00 tot 17u00 aanwezig bij Stripwinkel Beo. We brengen onze eigen uitgave van De Charmante Chirurg (getekend door Wilbert van der Steen) mee. Als je die nog niet hebt, kan je die dag dus twee vliegen in één klap slaan! De prijs voor het album is € 7,50 en voor leden van De Fameuze Fanclub € 6,50. Leden kunnen ook het ledenbeeldje komen ophalen. Zien we je volgende week zaterdag bij Stripwinkel Beo?

 

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!