Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuw boek door Paul Geerts

Gepubliceerd op woensdag 2 april

Op 3 mei wordt in Knokke het nieuwste boek van Paul Geerts gepresenteerd: Het Ei van Soma.

Het Ei van Soma is het vierde en nieuwste deel in de reeks, waarin Mo, Jade en Plakapong na hun belevenissen in Vietnam, China en Myanmar, een bijzonder avontuur in Cambodja beleven.

Paul Geerts liet zich voor dit nieuwe boek inspireren door de mythische figuren van Cambodja. Zo maken we kennis met de Drakenkoning en zijn dochter Soma, de Nagaprinses die verliefd wordt op de zoon van de Zonnekoning. Maar wat te doen als de zonneprins niet zomaar de zon mag verlaten om bij haar te zijn?

Op onnavolgbare wijze sleept Paul Geerts de lezer mee in een eigentijds en tegelijk tijdloos sprookje vol spanning, romantiek en humor. Het onderhoudende verhaal, maar vooral ook de talrijke prachtige, sfeervolle en soms hilarische illustraties – waaronder zelfs volledige strippagina’s – maken van ‘Het Ei van Soma’ een boek waar jong en oud van zal houden.

Net als bij de voorgaande delen van deze serie staat Paul zijn auteursaandeel integraal af voor het goede doel. In dit geval is het de Ariane Stichting.  

Van 27 april tot 30 juni is er in Knokke-Heist, naar aanleiding van het verschijnen van 'Het Ei van Soma', een tentoonstelling te bezichtigen rond het werk van Paul Geerts. Hierbij verschijnt ook een catalogus.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!