Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuwe bestuursleden gezocht

Gepubliceerd op vrijdag 10 febuari

De Fameuze Fanclub heeft nieuwe bestuursleden nodig! Ben jij een enthousiast lid van De Fameuze Fanclub? Wil jij je vrije tijd in de fanclub steken door het huidige bestuursteam te komen versterken? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Penningmeester gezocht
Voor deze functie zoeken we iemand met boekhoudkundige ervaring. Heb je affiniteit met cijfers en heb je zin om wat vrije tijd op te offeren voor Suske en Wiske? De belangrijkste taken van onze penningmeester zijn het bijhouden van de dagelijkse boekhouding, het beheren van de bankrekeningen, het verzorgen van de kwartaalaangifte, het opstellen van de jaarlijkse begroting en het samenstellen van de jaarrapportage. Daarnaast denk en beslis je mee over de koers die De Fameuze Fanclub de komende jaren zal varen. Voor meer informatie en een gedetailleerde taakomschrijving mail je naar: voorzitter@fameuzefanclub.nl.
 
All-round bestuursleden gezocht
Zit organiseren in je bloed? Denk en beslis je graag mee? Of ben je sterk in redactiewerk en social media? Dat zou geweldig zijn! Maak dan samen met ons de reis door de wereld van Suske en Wiske en meld je vandaag nog aan via: voorzitter@fameuzefanclub.nl. We gaan graag met je in gesprek om je toe te lichten wat het allemaal inhoudt.

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!