Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuwe bestuursleden gezocht

Gepubliceerd op vrijdag 10 febuari

De Fameuze Fanclub heeft nieuwe bestuursleden nodig! Ben jij een enthousiast lid van De Fameuze Fanclub? Wil jij je vrije tijd in de fanclub steken door het huidige bestuursteam te komen versterken? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Penningmeester gezocht
Voor deze functie zoeken we iemand met boekhoudkundige ervaring. Heb je affiniteit met cijfers en heb je zin om wat vrije tijd op te offeren voor Suske en Wiske? De belangrijkste taken van onze penningmeester zijn het bijhouden van de dagelijkse boekhouding, het beheren van de bankrekeningen, het verzorgen van de kwartaalaangifte, het opstellen van de jaarlijkse begroting en het samenstellen van de jaarrapportage. Daarnaast denk en beslis je mee over de koers die De Fameuze Fanclub de komende jaren zal varen. Voor meer informatie en een gedetailleerde taakomschrijving mail je naar: voorzitter@fameuzefanclub.nl.
 
All-round bestuursleden gezocht
Zit organiseren in je bloed? Denk en beslis je graag mee? Of ben je sterk in redactiewerk en social media? Dat zou geweldig zijn! Maak dan samen met ons de reis door de wereld van Suske en Wiske en meld je vandaag nog aan via: voorzitter@fameuzefanclub.nl. We gaan graag met je in gesprek om je toe te lichten wat het allemaal inhoudt.

Nieuws

 • Suske en Wiske terug in China

  In Versus 123 kondigden we al aan dat er weer a...
  Lees meer...

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!