Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuwe uitgever voor luxe Suske en Wiske's

Gepubliceerd op donderdag 3 januari

Standaard Uitgeverij is gestopt met het uitgeven van de luxe versies van ieder nieuw album. Uitgeverij Stribbel Strips zal vanaf 2013 deze luxe boeken gaan uitgeven. De strips zullen als extraatje een genummerde en gesigneerde prent bevatten, andere extra’s zoals schetsen zullen er niet meer bij zitten.
Ook zal de linnen kaft veranderen; deze gaat vergelijkbaar worden met de Troskompas uitgaven en zal dus een volledige coverafbeelding hebben, met linnen rug.
De luxealbums zullen exclusiever worden omdat de oplage is gezakt naar slechts 200 exemplaren. De prijs per luxe zal omhoog gaan naar 59,95 euro.

Bron: Stripspeciaalzaak.be

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!