Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuws over De Bibberende Bosch

Gepubliceerd op maandag 1 febuari

Op 10 februari verschijnt De Bibberende Bosch, het nieuwste Suske en Wiske-avontuur dat zich afspeelt in het Den Bosch van de late middeleeuwen en draait helemaal om Jheronimus Bosch. Luc Morjaeu en Peter Van Gucht werkten nauw samen met Boschkenners en bouwhistorici. Dit resulteerde in een spannend avontuur en levert zo een bijzondere bijdrage aan het Boschjaar. De burgemeester van Den Bosch zal op 4 februari het eerste exemplaar ontvangen van Helena Vandersteen.

Speciale editie nu te bestellen
Naast de reguliere editie, verschijnt er een special van De Bibberende Bosch met acht extra pagina's over Jheronimus Bosch in een oplage van 5000 exemplaren. Deze editie is al op voorinschrijving te bestellen op: www.jheronimusforever.nl. Binnenkort ook verkrijgbaar bij de Fanclub!

Wees er snel bij!

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!