Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuws over De Bibberende Bosch

Gepubliceerd op maandag 1 febuari

Op 10 februari verschijnt De Bibberende Bosch, het nieuwste Suske en Wiske-avontuur dat zich afspeelt in het Den Bosch van de late middeleeuwen en draait helemaal om Jheronimus Bosch. Luc Morjaeu en Peter Van Gucht werkten nauw samen met Boschkenners en bouwhistorici. Dit resulteerde in een spannend avontuur en levert zo een bijzondere bijdrage aan het Boschjaar. De burgemeester van Den Bosch zal op 4 februari het eerste exemplaar ontvangen van Helena Vandersteen.

Speciale editie nu te bestellen
Naast de reguliere editie, verschijnt er een special van De Bibberende Bosch met acht extra pagina's over Jheronimus Bosch in een oplage van 5000 exemplaren. Deze editie is al op voorinschrijving te bestellen op: www.jheronimusforever.nl. Binnenkort ook verkrijgbaar bij de Fanclub!

Wees er snel bij!

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!