Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuws over De Bibberende Bosch

Gepubliceerd op maandag 1 febuari

Op 10 februari verschijnt De Bibberende Bosch, het nieuwste Suske en Wiske-avontuur dat zich afspeelt in het Den Bosch van de late middeleeuwen en draait helemaal om Jheronimus Bosch. Luc Morjaeu en Peter Van Gucht werkten nauw samen met Boschkenners en bouwhistorici. Dit resulteerde in een spannend avontuur en levert zo een bijzondere bijdrage aan het Boschjaar. De burgemeester van Den Bosch zal op 4 februari het eerste exemplaar ontvangen van Helena Vandersteen.

Speciale editie nu te bestellen
Naast de reguliere editie, verschijnt er een special van De Bibberende Bosch met acht extra pagina's over Jheronimus Bosch in een oplage van 5000 exemplaren. Deze editie is al op voorinschrijving te bestellen op: www.jheronimusforever.nl. Binnenkort ook verkrijgbaar bij de Fanclub!

Wees er snel bij!

Nieuws

 • Gepersonaliseerde albums bij YIEHA

  Vanaf 29 november kunnen via het online strippl...
  Lees meer...

 • Wilbert van der Steen wint Willy Vandersteenprijs 2017

  Op 23 november werd in het provinciaal Suske en...
  Lees meer...

 • Het spook van Pukema

  Luc Morjaeu maakte ter gelegenheid van 725 jaa...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!