Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuws over De Bibberende Bosch

Gepubliceerd op maandag 1 febuari

Op 10 februari verschijnt De Bibberende Bosch, het nieuwste Suske en Wiske-avontuur dat zich afspeelt in het Den Bosch van de late middeleeuwen en draait helemaal om Jheronimus Bosch. Luc Morjaeu en Peter Van Gucht werkten nauw samen met Boschkenners en bouwhistorici. Dit resulteerde in een spannend avontuur en levert zo een bijzondere bijdrage aan het Boschjaar. De burgemeester van Den Bosch zal op 4 februari het eerste exemplaar ontvangen van Helena Vandersteen.

Speciale editie nu te bestellen
Naast de reguliere editie, verschijnt er een special van De Bibberende Bosch met acht extra pagina's over Jheronimus Bosch in een oplage van 5000 exemplaren. Deze editie is al op voorinschrijving te bestellen op: www.jheronimusforever.nl. Binnenkort ook verkrijgbaar bij de Fanclub!

Wees er snel bij!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!