Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuws rond de Striproute

Gepubliceerd op woensdag 30 januari

Naar aanleiding van van de striproute die op 7 mei van start gaat zullen vanaf maart bierviltjes verdeeld worden naar de betrokken horecazaken uit de gemeenten. Elke stripfiguur zal promotie voeren in zijn gemeente. Hieronder zie je o.a. de afbeeldingen van Suske en Wiske (Kalmthout), Klein Suske en Wiske (Brecht) en De Rode Ridder (o.a. Schoten).
Elk kaartje wordt in een oplage van 2500 gedrukt. Voor meer informatie: stripkalmthout@vvvkalmthout.be

Er is in het Arboretum in Kalmthout een speciale boom te bewonderen: de Lambikelaar. Er leidt zelfs een heuse speurtocht naar deze boom. Voor meer info kun je hier klikken.

Suske en Wiske waren op zaterdag 26 januari te gast op het vakantiesalon waar ze volop promotie maakten voor de striproute. Dat zij nog altijd geliefd zijn bewezen de vele foto’s die moesten genomen worden met kinderen en volwassenen.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!