Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuwste album nu al verkrijgbaar op iPad

Gepubliceerd op zondag 23 oktober

Nieuwste album van Suske en Wiske nu al verkrijgbaar op iPad

Het nieuwste album van Suske en Wiske, De bananenzangers, verschijnt op 9 november, maar is morgen, zaterdag 22 oktober, al verkrijgbaar als leesapplicatie op iPad. Voor het eerst in het Nederlandse taalgebied kunnen digitale lezers en fans al kennis maken met het nieuwste avontuur van Suske en Wiske - drie weken voor de papieren strip in de winkel ligt!
 
Het album De bananenzangers is te vinden in de Suske en Wiske-appstore, die ook op zaterdag 22 oktober gelanceerd wordt en gratis te downloaden is voor iPad. In deze appstore kan de lezer een preview bekijken van De bananenzangers. Bovendien kan hij naast het nieuwste album ook volgende strips aanschaffen: Amber, De curieuze neuzen, De elfstedenstunt, Het babbelende bad en De dartele draak. De prijs per album is 3,99€.
 
In december van vorig jaar lanceerde Standaard Uitgeverij, onderdeel van WPG Uitgevers België, als eerste uitgever van strips, een zeer succesvolle applicatie van het Suske en Wiske-album De stuivende stad. Na bijna een jaar staat deze digitale strip, al bijna115 000 maal gedownload, nog altijd op nummer 1 in de categorie Boeken voor iPad. De applicatie werd duidelijk door de lezers gesmaakt en viel bovendien ook internationaal in de prijzen.
 
Enkele reacties van digitale lezers:
“Een must-have voor elke stripliefhebber”
“Dit is echt vernieuwend! Gooi alle albums maar op de iPad”
“Suske en Wiske, de applauswaardige app”

 
“Mijn vader was een man die altijd vooruitkeek, de toekomst tegemoet. Deze Suske en Wiske-app zou hij een schitterende sprong voorwaarts vinden!” – Helena Vandersteen, dochter van Willy Vandersteen.

Nieuws

 • Strips in het Park

  Zondag 2 juli is De Fameuze Fanclub weer van de...
  Lees meer...

 • Nieuw beeldje bij Stripwinkel Beo

  De Antwerpse Stripwinkel Beo bestaat 40 ja...
  Lees meer...

 • Ontdek de vernieuwde Suske en Wiske

  De voorbije week was er veel te doen over de re...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief zal 3-maandelijks verschijnen en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden.

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!