Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuwste album nu al verkrijgbaar op iPad

Gepubliceerd op zondag 23 oktober

Nieuwste album van Suske en Wiske nu al verkrijgbaar op iPad

Het nieuwste album van Suske en Wiske, De bananenzangers, verschijnt op 9 november, maar is morgen, zaterdag 22 oktober, al verkrijgbaar als leesapplicatie op iPad. Voor het eerst in het Nederlandse taalgebied kunnen digitale lezers en fans al kennis maken met het nieuwste avontuur van Suske en Wiske - drie weken voor de papieren strip in de winkel ligt!
 
Het album De bananenzangers is te vinden in de Suske en Wiske-appstore, die ook op zaterdag 22 oktober gelanceerd wordt en gratis te downloaden is voor iPad. In deze appstore kan de lezer een preview bekijken van De bananenzangers. Bovendien kan hij naast het nieuwste album ook volgende strips aanschaffen: Amber, De curieuze neuzen, De elfstedenstunt, Het babbelende bad en De dartele draak. De prijs per album is 3,99€.
 
In december van vorig jaar lanceerde Standaard Uitgeverij, onderdeel van WPG Uitgevers België, als eerste uitgever van strips, een zeer succesvolle applicatie van het Suske en Wiske-album De stuivende stad. Na bijna een jaar staat deze digitale strip, al bijna115 000 maal gedownload, nog altijd op nummer 1 in de categorie Boeken voor iPad. De applicatie werd duidelijk door de lezers gesmaakt en viel bovendien ook internationaal in de prijzen.
 
Enkele reacties van digitale lezers:
“Een must-have voor elke stripliefhebber”
“Dit is echt vernieuwend! Gooi alle albums maar op de iPad”
“Suske en Wiske, de applauswaardige app”

 
“Mijn vader was een man die altijd vooruitkeek, de toekomst tegemoet. Deze Suske en Wiske-app zou hij een schitterende sprong voorwaarts vinden!” – Helena Vandersteen, dochter van Willy Vandersteen.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!