Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuwtjes rond de striproute

Gepubliceerd op dinsdag 23 april

Hierboven een aantal enthousiaste medewerkers rond de striproute!

Op 7 mei gaat de striproute van start. Hieronder de stempelkaart / reispas! Bij iedere gemeente kun je een stempel halen en je stempelkaart / reispas compleet maken

In het Strijboshof te Kalmthout is een Eiland Amoras speeltuin onthuld. De jonge fietsertjes van de striproute kunnen er gedurende de tocht verpozen en zich een echte stripheld wanen

Vanaf 7 mei (de datum waarop de striproute start) kan u in het Arboretum Kalmthout een A6 boekje aanschaffen met de titel: ‘Waar groeit de Lambikelaar’. In elk hoofdstuk zorgt een bekend personage uit de Suske en Wiske albums voor een inleiding. Een bijbehorend item van dit personage is ook in de tuin verstopt. Met een speciale kniptang kun je bijhouden hoeveel stripfiguren je al hebt gevonden. Het boekje wordt gratis aan kinderen verstrekt wanneer ze vergezeld zijn van een volwassen, entree-betalend persoon (entreeprijs € 7,-)

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!