Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Nieuwtjes rond de striproute

Gepubliceerd op dinsdag 23 april

Hierboven een aantal enthousiaste medewerkers rond de striproute!

Op 7 mei gaat de striproute van start. Hieronder de stempelkaart / reispas! Bij iedere gemeente kun je een stempel halen en je stempelkaart / reispas compleet maken

In het Strijboshof te Kalmthout is een Eiland Amoras speeltuin onthuld. De jonge fietsertjes van de striproute kunnen er gedurende de tocht verpozen en zich een echte stripheld wanen

Vanaf 7 mei (de datum waarop de striproute start) kan u in het Arboretum Kalmthout een A6 boekje aanschaffen met de titel: ‘Waar groeit de Lambikelaar’. In elk hoofdstuk zorgt een bekend personage uit de Suske en Wiske albums voor een inleiding. Een bijbehorend item van dit personage is ook in de tuin verstopt. Met een speciale kniptang kun je bijhouden hoeveel stripfiguren je al hebt gevonden. Het boekje wordt gratis aan kinderen verstrekt wanneer ze vergezeld zijn van een volwassen, entree-betalend persoon (entreeprijs € 7,-)

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!