Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

primeur: Suske en Wiske in actie met het WNF

Gepubliceerd op woensdag 19 augustus

Supermarkten starten najaarsactie voor Wereld Natuur Fonds
Spaar voor exclusief stripboek van je favoriete striphelden!

De supermarkten SuperCoop, Poiesz, Deen, MCD, Jan Linders, Boni en Sanders zetten zich samen in voor het goede doel. In de maanden september en oktober van dit jaar kun je sparen voor een exclusief stripboek van Suske en Wiske. Aan het einde van de actie wordt een bedrag overgedragen aan het Wereld Natuur Fonds. Vorig jaar hebben de supermarkten met een soortgelijke actie € 226.000,- geschonken aan het WNF.

Hoe werkt het?
Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale aanbiedingen een zakje met vier stickers. De stickers horen thuis in het exclusieve stripboek "De Venijnige vanger". Van 4 tot en met 8 september ontvang je het stripalbum gratis bij een besteding van € 20,- aan boodschappen. Daarna kost het album € 1,-.

Sparen

In totaal kun je 256 stickers sparen. Het verhaal bestaat uit 221 plaatjes, de overige 35 stickers zijn dierenplaatjes, bestemd voor de WNF-pagina’s. Deze stickers staan in het teken van speciale thema’s, zoals ‘Lange dieren’ bij tante Sidonia en ‘Kale dieren’ bij Lambik. Mocht je als spaarder uiteindelijk te weinig stickers hebben om het album compleet te maken, dan kun je via een speciale nabestelronde alsnog de ontbrekende plaatjes bestellen.

Promotie
De actie zal niemand ontgaan. Tijdens de spaarweken zijn Suske en Wiske opvallend in de supermarkten aanwezig: van spandoeken tot plafondhangers en van displays tot raambiljetten. Daarnaast verschijnt er een opvallende advertentie in het blad Boodschappen en zal er gedurende de actieperiode een commercial te zien zijn op de landelijke televisie.

Goede doel
De deelnemende supermarkten streven ernaar om het WNF flink onder de aandacht te brengen. Naast de donatie, verschijnen er in alle winkels displays met daarin bakjes met aanmeldingskaarten voor nieuwe donateurs. Mensen die via deze weg lid worden van het WNF, maken kans op een mooie prijs.

Suske en Wiske en het WNF zijn geen onbekenden van elkaar, naast diverse acties werd in de jaren tachtig het album "De Rinoramp" in samenwerking met het WNF gemaakt.


 

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!