Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

primeur: Suske en Wiske in actie met het WNF

Gepubliceerd op woensdag 19 augustus

Supermarkten starten najaarsactie voor Wereld Natuur Fonds
Spaar voor exclusief stripboek van je favoriete striphelden!

De supermarkten SuperCoop, Poiesz, Deen, MCD, Jan Linders, Boni en Sanders zetten zich samen in voor het goede doel. In de maanden september en oktober van dit jaar kun je sparen voor een exclusief stripboek van Suske en Wiske. Aan het einde van de actie wordt een bedrag overgedragen aan het Wereld Natuur Fonds. Vorig jaar hebben de supermarkten met een soortgelijke actie € 226.000,- geschonken aan het WNF.

Hoe werkt het?
Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale aanbiedingen een zakje met vier stickers. De stickers horen thuis in het exclusieve stripboek "De Venijnige vanger". Van 4 tot en met 8 september ontvang je het stripalbum gratis bij een besteding van € 20,- aan boodschappen. Daarna kost het album € 1,-.

Sparen

In totaal kun je 256 stickers sparen. Het verhaal bestaat uit 221 plaatjes, de overige 35 stickers zijn dierenplaatjes, bestemd voor de WNF-pagina’s. Deze stickers staan in het teken van speciale thema’s, zoals ‘Lange dieren’ bij tante Sidonia en ‘Kale dieren’ bij Lambik. Mocht je als spaarder uiteindelijk te weinig stickers hebben om het album compleet te maken, dan kun je via een speciale nabestelronde alsnog de ontbrekende plaatjes bestellen.

Promotie
De actie zal niemand ontgaan. Tijdens de spaarweken zijn Suske en Wiske opvallend in de supermarkten aanwezig: van spandoeken tot plafondhangers en van displays tot raambiljetten. Daarnaast verschijnt er een opvallende advertentie in het blad Boodschappen en zal er gedurende de actieperiode een commercial te zien zijn op de landelijke televisie.

Goede doel
De deelnemende supermarkten streven ernaar om het WNF flink onder de aandacht te brengen. Naast de donatie, verschijnen er in alle winkels displays met daarin bakjes met aanmeldingskaarten voor nieuwe donateurs. Mensen die via deze weg lid worden van het WNF, maken kans op een mooie prijs.

Suske en Wiske en het WNF zijn geen onbekenden van elkaar, naast diverse acties werd in de jaren tachtig het album "De Rinoramp" in samenwerking met het WNF gemaakt.


 

Nieuws

 • Extra voordeel voor onze 30 trouwste leden

  De Fameuze Fanclub bestaat dit jaar 30 jaar! ...
  Lees meer...

 • Versus 117

  Deze week kunnen alle leden Versus 117 in de br...
  Lees meer...

 • De charmante chirurg

  Van De Charmante Chirurg werden twee versies ge...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief zal 3-maandelijks verschijnen en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden.

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!