Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Puzzelman voor de laatste keer op de fanclubdag

Gepubliceerd op zondag 23 febuari

Met spijt in het hart stopt Puzzelman na 10 jaar met de Suske en Wiske-puzzels. Wil men de collectie aanvullen, dan moet men snel zijn: Eind april stopt de verkoop! De reden waarom Puzzelman stopt is dat de laatste 3 jaar de verkoop afnam doordat er geen interactie meer was met het publiek. Geen live-figuren, musicals en geen grote evenementen meer. Puzzelman plaatst binnenkort op zijn Facebookpagina een overzicht van alle reeds uitgebrachte Suske en Wiske-puzzels. Houd ook zijn webshop www.puzzelman.com in de gaten voor interessante aanbiedingen. Puzzelman staat dus voor het laatst op de Fanclubdag waar hij de actie 3 halen = 2 betalen zal hanteren.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!