Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Signeersessie in 't Belfort van Gent

Gepubliceerd op dinsdag 5 maart

Het Gentse Sint-Michielsgilde wordt 400 jaar. Om deze verjaardag te vieren worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder een signeersessie. Het nieuwste Suske en Wiske album "Het Ijzeren Duel" (nummer 321) verwijst meermaals naar de scherm Gilde en veel tekeningen werden geïnspireerd op de schermzaal en de schermsport.

Naar aanleiding van de release van het nieuwe album (op 13/03/2013) organiseert de Gentse Sint-Michielsgilde een heuse signeersessie met Peter Van Gucht en Luc Morjaeu (hoofd tekenteam). Deze zal plaatsvinden in de historische Lakenhalle in het Belfort van Gent, waar de schermzalen van de gilde zijn gevestigd.

Het Sint-Michielsgilde nodigt u uit om deze signeersessie op 13 maart 2013 om 15u30 uur bij te wonen en jouw nieuwe album "Het ijzeren duel" te laten signeren. Ter plaatse worden geen albums verkocht, zorg dus dat je een exemplaar van 'Het ijzeren duel' in de boekhandel koopt.

Nieuws

 • Operatie Siggy

  Op 12 september verschijnt Suske en Wiske 345: ...
  Lees meer...

 • De bruisende braderie

  Vanaf juli zal het Suske en Wiske Kindermuseum ...
  Lees meer...

 • Versus 122

  Na Versus 121, die voor een groot deel in het t...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!