Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Signeersessie in 't Belfort van Gent

Gepubliceerd op dinsdag 5 maart

Het Gentse Sint-Michielsgilde wordt 400 jaar. Om deze verjaardag te vieren worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder een signeersessie. Het nieuwste Suske en Wiske album "Het Ijzeren Duel" (nummer 321) verwijst meermaals naar de scherm Gilde en veel tekeningen werden geïnspireerd op de schermzaal en de schermsport.

Naar aanleiding van de release van het nieuwe album (op 13/03/2013) organiseert de Gentse Sint-Michielsgilde een heuse signeersessie met Peter Van Gucht en Luc Morjaeu (hoofd tekenteam). Deze zal plaatsvinden in de historische Lakenhalle in het Belfort van Gent, waar de schermzalen van de gilde zijn gevestigd.

Het Sint-Michielsgilde nodigt u uit om deze signeersessie op 13 maart 2013 om 15u30 uur bij te wonen en jouw nieuwe album "Het ijzeren duel" te laten signeren. Ter plaatse worden geen albums verkocht, zorg dus dat je een exemplaar van 'Het ijzeren duel' in de boekhandel koopt.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!