Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Speciale dag in Kalmthout

Gepubliceerd op maandag 5 november

Op 15 december van 16.00 tot 22.00 uur zullen Suske en Wiske langskomen in kerstoutfit en gadgets uitdelen aan de kinderen.
Naast een aantal artisanale kraampjes, een jeneverkraam en vuurkorven zal er officieel een kerstkaart voorgesteld worden van Suske en Wiske met een link naar 100 jaar Vandersteen. Het ontwerp is net af en goedgekeurd en is van de hand van Eugeen Goossens.
 
Bezoekers aan de kersthappening krijgen de gelegenheid een eerste dagstempel te bekomen met hierop een tekening van Vandersteen (zie kerstkaart) en datum van 15 december 2012. De oplage is beperkt gebleven tot 500 expemplaren.

De eerste kaart wordt rond 17.00 uur plechtig overhandigd aan burgemeester Jacobs waarna de verkoop van start gaat. Tevens wordt er alvast even stilgestaan bij 100 jaar Vandersteen in 2013.

Dus kom 15 december aanstaande naar hèt Suske en Wiske-dorp!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!