Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Speciale dag in Kalmthout

Gepubliceerd op maandag 5 november

Op 15 december van 16.00 tot 22.00 uur zullen Suske en Wiske langskomen in kerstoutfit en gadgets uitdelen aan de kinderen.
Naast een aantal artisanale kraampjes, een jeneverkraam en vuurkorven zal er officieel een kerstkaart voorgesteld worden van Suske en Wiske met een link naar 100 jaar Vandersteen. Het ontwerp is net af en goedgekeurd en is van de hand van Eugeen Goossens.
 
Bezoekers aan de kersthappening krijgen de gelegenheid een eerste dagstempel te bekomen met hierop een tekening van Vandersteen (zie kerstkaart) en datum van 15 december 2012. De oplage is beperkt gebleven tot 500 expemplaren.

De eerste kaart wordt rond 17.00 uur plechtig overhandigd aan burgemeester Jacobs waarna de verkoop van start gaat. Tevens wordt er alvast even stilgestaan bij 100 jaar Vandersteen in 2013.

Dus kom 15 december aanstaande naar hèt Suske en Wiske-dorp!

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!