Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Speciale dag in Kalmthout

Gepubliceerd op maandag 5 november

Op 15 december van 16.00 tot 22.00 uur zullen Suske en Wiske langskomen in kerstoutfit en gadgets uitdelen aan de kinderen.
Naast een aantal artisanale kraampjes, een jeneverkraam en vuurkorven zal er officieel een kerstkaart voorgesteld worden van Suske en Wiske met een link naar 100 jaar Vandersteen. Het ontwerp is net af en goedgekeurd en is van de hand van Eugeen Goossens.
 
Bezoekers aan de kersthappening krijgen de gelegenheid een eerste dagstempel te bekomen met hierop een tekening van Vandersteen (zie kerstkaart) en datum van 15 december 2012. De oplage is beperkt gebleven tot 500 expemplaren.

De eerste kaart wordt rond 17.00 uur plechtig overhandigd aan burgemeester Jacobs waarna de verkoop van start gaat. Tevens wordt er alvast even stilgestaan bij 100 jaar Vandersteen in 2013.

Dus kom 15 december aanstaande naar hèt Suske en Wiske-dorp!

Nieuws

 • Suske en Wiske terug in China

  In Versus 123 kondigden we al aan dat er weer a...
  Lees meer...

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!