Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Speciale uitgave Suske en Wiske en Kalmthoutse veldrijders (update)

Gepubliceerd op donderdag 19 april

De 15de Stripdag op 17 juni 2012 in Kalmthout staat geheel in teken van de Kalmthoutse veldrijders. Kevin Pauwels, nummer 1 op de UCI ranking, Wietse Bosmans, Belgisch kampioen en een bronzen medaille in de wereldbeker, maar ook Bart Aernouts, Stef Boden en Jim Aernouts zetten puike prestaties neer.

Speciaal voor deze gelegenheid werd ‘Het Kostbare kader’ herwerkt en voorzien van 2 nieuwe covers. De backcover wordt voor deze gelegenheid vervangen door een illustratie van Kevin Pauwels. De luxe-editie heeft uiteraard een andere uitvoering en deze bevatten eveneens gesigneerde postkaarten van de veldrijders.

Ben je een echte liefhebber? Dan kan je nu al een exemplaar reserveren via Stripkalmthout@vvvkalmthout.be. Je vermijdt een lange wachttijd op de stripdag van 17 juni en je bent bovendien verzekerd van een exemplaar. Bezoekers aan de stripdag ontvangen ook een gelimiteerde postkaart van de renners.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!