Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Speciale uitgave Suske en Wiske en Kalmthoutse veldrijders (update)

Gepubliceerd op donderdag 19 april

De 15de Stripdag op 17 juni 2012 in Kalmthout staat geheel in teken van de Kalmthoutse veldrijders. Kevin Pauwels, nummer 1 op de UCI ranking, Wietse Bosmans, Belgisch kampioen en een bronzen medaille in de wereldbeker, maar ook Bart Aernouts, Stef Boden en Jim Aernouts zetten puike prestaties neer.

Speciaal voor deze gelegenheid werd ‘Het Kostbare kader’ herwerkt en voorzien van 2 nieuwe covers. De backcover wordt voor deze gelegenheid vervangen door een illustratie van Kevin Pauwels. De luxe-editie heeft uiteraard een andere uitvoering en deze bevatten eveneens gesigneerde postkaarten van de veldrijders.

Ben je een echte liefhebber? Dan kan je nu al een exemplaar reserveren via Stripkalmthout@vvvkalmthout.be. Je vermijdt een lange wachttijd op de stripdag van 17 juni en je bent bovendien verzekerd van een exemplaar. Bezoekers aan de stripdag ontvangen ook een gelimiteerde postkaart van de renners.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!