Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Speciale Vandersteen veiling

Gepubliceerd op donderdag 15 maart

Catawiki houdt iedere week een online stripveiling met zeldzame stripboeken, originele tekeningen en stripcuriosa. De veiling die afloopt op de maandagavond 19 maart na De Fameuze Fanclubdag, staat geheel in het teken van Vandersteen.

Een deel van de kavels zal te bekijken zijn tijdens De Fameuze Fanclubdag op de stand van Catawiki. Onder de digitale hamer komen eerste drukken waaronder Rikki en Wiske (1946); zeldzame luxe uitgaven, soms in zeer kleine oplage (7, 20 of 30 exemplaren); originele pagina's waaronder een uit De dulle griet (1966); een brief van Willy Vandersteen over De raap van Rubens; naast Suske en Wiske ook kavels met Piwo, Bessy, Robert & Bertrand en Safari; originele kleurentekeningen van Paul Geerts; zeldzame prentbriefkaarten uit de jaren '40; De Baeke uitgaven waaronder De Texasrakkers met originele plaat door Willy Vandersteen uit 1959!

Het bieden op de kavels start op 1 euro zonder minimum. De kavels van de Vandersteen veiling lopen maandagavond 19 maart vanaf 20.00 uur na elkaar af. De veiling is vanaf vrijdag 16 maart te bekijken op de site.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!