Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Specials De gouden locomotief

Gepubliceerd op donderdag 1 maart

Samen met Het Spoorwegmuseum wordt een heruitgave gemaakt van “De gouden locomotief ” t.b.v. de 25ste fanclubdag. Dit prachtige verhaal over een stoomlocomotief uit het Wilde Westen wordt in een speciale softcover opnieuw uitgegeven.

Het album is voorzien van acht extra pagina’s over het museum en de totstandkoming van het verhaal. Daarnaast heeft Luc Morjaeu gezorgd voor een fraaie cover in nieuwe stijl. De prijs van het album bedraagt € 8,– en is als als eerste op de fanclubdag verkrijgbaar bij de fanclubkraam. Let op: Voor leden is op vertoon van de ledenpas het album alleen tijdens
de fanclubdag verkrijgbaar met maar liefst 25% korting (€ 6,–)!


“De gouden locomotief ” verschijnt ook in een luxe edite met gekartonneerde omslag in luxe groen linnen met zilver opdruk. De speciale voorplaat is als vignet op de omslag geplakt. Het album heeft naast het verhaal ook de extra pagina’s en is genummerd op slechts 400 exemplaren. De uitgave is op de fanclubkraam verkrijgbaar voor de spetterende prijs van € 55,–.

Maar dat is nog niet alles! Speciaal op de fanclubdag presenteert Parastone het allernieuwste beeldje: Suske en Wiske en “De gouden locomotief ”. Dit schitterend vormgegeven sculptuur is exclusief verkrijgbaar voor € 29,90 aan de fanclubkraam.

Let op: Ter ere van de 25ste verjaardag organiseert de fanclub een grandioze actie voor haar leden: Schaf het luxe album en het beeldje van “De gouden locomotief ” aan voor slechts € 65,– in plaats van € 84,90. Als lid geniet je hierdoor van de knotsgekke korting van dik 20% op het boek! Deze actie is alleen geldig op 17 maart in Het Spoorwegmuseum en alleen voor leden.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!