Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Specials De gouden locomotief

Gepubliceerd op donderdag 1 maart

Samen met Het Spoorwegmuseum wordt een heruitgave gemaakt van “De gouden locomotief ” t.b.v. de 25ste fanclubdag. Dit prachtige verhaal over een stoomlocomotief uit het Wilde Westen wordt in een speciale softcover opnieuw uitgegeven.

Het album is voorzien van acht extra pagina’s over het museum en de totstandkoming van het verhaal. Daarnaast heeft Luc Morjaeu gezorgd voor een fraaie cover in nieuwe stijl. De prijs van het album bedraagt € 8,– en is als als eerste op de fanclubdag verkrijgbaar bij de fanclubkraam. Let op: Voor leden is op vertoon van de ledenpas het album alleen tijdens
de fanclubdag verkrijgbaar met maar liefst 25% korting (€ 6,–)!


“De gouden locomotief ” verschijnt ook in een luxe edite met gekartonneerde omslag in luxe groen linnen met zilver opdruk. De speciale voorplaat is als vignet op de omslag geplakt. Het album heeft naast het verhaal ook de extra pagina’s en is genummerd op slechts 400 exemplaren. De uitgave is op de fanclubkraam verkrijgbaar voor de spetterende prijs van € 55,–.

Maar dat is nog niet alles! Speciaal op de fanclubdag presenteert Parastone het allernieuwste beeldje: Suske en Wiske en “De gouden locomotief ”. Dit schitterend vormgegeven sculptuur is exclusief verkrijgbaar voor € 29,90 aan de fanclubkraam.

Let op: Ter ere van de 25ste verjaardag organiseert de fanclub een grandioze actie voor haar leden: Schaf het luxe album en het beeldje van “De gouden locomotief ” aan voor slechts € 65,– in plaats van € 84,90. Als lid geniet je hierdoor van de knotsgekke korting van dik 20% op het boek! Deze actie is alleen geldig op 17 maart in Het Spoorwegmuseum en alleen voor leden.

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!