Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Specials De gouden locomotief

Gepubliceerd op donderdag 1 maart

Samen met Het Spoorwegmuseum wordt een heruitgave gemaakt van “De gouden locomotief ” t.b.v. de 25ste fanclubdag. Dit prachtige verhaal over een stoomlocomotief uit het Wilde Westen wordt in een speciale softcover opnieuw uitgegeven.

Het album is voorzien van acht extra pagina’s over het museum en de totstandkoming van het verhaal. Daarnaast heeft Luc Morjaeu gezorgd voor een fraaie cover in nieuwe stijl. De prijs van het album bedraagt € 8,– en is als als eerste op de fanclubdag verkrijgbaar bij de fanclubkraam. Let op: Voor leden is op vertoon van de ledenpas het album alleen tijdens
de fanclubdag verkrijgbaar met maar liefst 25% korting (€ 6,–)!


“De gouden locomotief ” verschijnt ook in een luxe edite met gekartonneerde omslag in luxe groen linnen met zilver opdruk. De speciale voorplaat is als vignet op de omslag geplakt. Het album heeft naast het verhaal ook de extra pagina’s en is genummerd op slechts 400 exemplaren. De uitgave is op de fanclubkraam verkrijgbaar voor de spetterende prijs van € 55,–.

Maar dat is nog niet alles! Speciaal op de fanclubdag presenteert Parastone het allernieuwste beeldje: Suske en Wiske en “De gouden locomotief ”. Dit schitterend vormgegeven sculptuur is exclusief verkrijgbaar voor € 29,90 aan de fanclubkraam.

Let op: Ter ere van de 25ste verjaardag organiseert de fanclub een grandioze actie voor haar leden: Schaf het luxe album en het beeldje van “De gouden locomotief ” aan voor slechts € 65,– in plaats van € 84,90. Als lid geniet je hierdoor van de knotsgekke korting van dik 20% op het boek! Deze actie is alleen geldig op 17 maart in Het Spoorwegmuseum en alleen voor leden.

Nieuws

 • Speciale uitgave gemeente Nieuwpoort

  In 2000 verscheen de eerste speciale uitgave va...
  Lees meer...

 • Avonturendagen bij Plopsa Coo

  Op 23 en 24 augustus zijn de Suske en Wiske-dag...
  Lees meer...

 • Junior Suske en Wiske bij Lunch Garden

  Bij een kindermenu van de Vlaamse restaurantket...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief zal 2-maandelijks verschijnen en is bedoeld voor iedere fan van Suske en Wiske. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden.

Fanclubdag 2014

Fanclubdag 6 april 2014

Klik hier voor foto's van de Suske en Wiske dag!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!

Agenda

 • Brabants Stripspektakel

  zaterdag 30 augustus t/m
  zondag 31 augustus

  10:00 - 17:00 uur

  Lees meer...

 • Zeventiende ledenvergadering

  zondag 2 november

  11:00 - 15:00 uur

  Lees meer...