Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Strip- & Boekenplein Antwerpen

Gepubliceerd op maandag 12 januari

Ook in 2015 kan men elke derde zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 uur, op het De Coninckplein te Antwerpen heerlijk snuffelen tussen duizenden boeken en strips. Nieuw of tweedehands; het is allemaal te ontdekken op het Strip- en Boekenplein.

Zondag 18 januari a.s. is het de eerste keer dat De Fameuze Fanclub hier aanwezig zal zijn om verse Suske en Wiske-fans bij ons aan te laten sluiten en een praatje te maken met onze leden. Uiteraard hebben we leuke items bij ons, zoals Tante Biotica en De Gegaste Gasten.

Tot dan in Antwerpen!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!