Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Striproute en Suske en Wiske helpen kinderen

Gepubliceerd op dinsdag 12 febuari

In een eerder nieuwsberichtje kon je de nieuwste bierviltjes uit Kalmthout al bewonderen. De bierviltjes zullen vanaf 25 maart te vinden zijn in de diverse horeca-gelegenheden in Kalmthout, Brecht, Schoten, Wuustwezel, Brasschaat, Kapellen en Zoersel. Alle Stripauteurs (Merho, Claus, Luc Morjaeu, Dirk Stallaert, Simonne Mau, Luc Cromheecke, Jeff Broeckx) zullen ieder 50 bierviltjes signeren. Deze worden in een genummerde enveloppe gestoken waarop een Willy Vandersteenstempel is geplaatst en worden verkocht voor €15,-. Hiermee hoopt de organisatie €500,- te kunnen overmaken aan het goede doel bij het inrijden van de striproute.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!