Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Striproute viert feest en trakteert

Gepubliceerd op zondag 20 april

De Striproute kent sinds zijn ontstaan een groot succes.
Ook jij kunt komen fietsen in het spoor van stripfiguren en hun tekenaars met vele stripgerelateerde activiteiten op je parcours.
Fiets met Suske en Wiske, Plunk!, Kari Lente, Rode Ridder, Kiekeboes, Tuizentfloot en Junior Suske en Wiske langs de mooiste stripplekjes uit de regio.ACTIE VAN 27 APRIL t/m 11 MEI

Begeef je vlug naar een van onze verkoopspunten in de deelnemende gemeenten en ontvang een gratis strip bij aankoop van de striproutebrochure.
In de bijbehorende stripreispas verzamel je per gefietste lus een stripstempel. Op vertoon van een volle stripreispas in een van de verkooppunten krijg je een strip*.

Bezoek de website: www.striproute.be of kom op 11 mei om 13.30 uur naar het kasteel van Schoten voor leuke stripactiviteiten.

*: zolang de voorraad strekt

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!