Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske 306

Gepubliceerd op donderdag 8 oktober

Op 18 november verschijnt het nieuwe album van Suske en Wiske, genaamd "De stralende staf". Hier kun je alvast kennismaken met het verhaal en de cover van dit spannende verhaal!

Suske en Wiske en hun vrienden wachten op de kade de feestelijke intrede van de Sint af. Groot is hun verbazing als de Sint bewusteloos aan dek van de stoomboot ligt en Zwarte Piet verdwenen blijkt. Ze ontdekken dat het schip overvallen werd en dat er belangrijke eigendommen van Sinterklaas gestolen zijn.Een regelrechte ramp want zonder het alwetende boek, de onuitputtelijke zak met speelgoed en de magische staf dreigt Sinterklaasavond in het water te vallen.
Suske en Wiske schieten meteen in aktie om de spullen van de kindervriend terug te vinden. Hierbij krijgen ze de hulp van Kapitein Bakkebaard en van Amerigo, het paard van de Sint. Onder leiding van Sidonia, trekken Lambik, Jerom en Co er op uit om de gewonde Sint te vervangen op zijn vele afspraken. Maar de zaken lopen niet van een leien dakje als blijkt dat hun tegenstander sterker is dan verwacht en enkele grote verrassingen in petto heeft...!

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!