Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske 306

Gepubliceerd op donderdag 8 oktober

Op 18 november verschijnt het nieuwe album van Suske en Wiske, genaamd "De stralende staf". Hier kun je alvast kennismaken met het verhaal en de cover van dit spannende verhaal!

Suske en Wiske en hun vrienden wachten op de kade de feestelijke intrede van de Sint af. Groot is hun verbazing als de Sint bewusteloos aan dek van de stoomboot ligt en Zwarte Piet verdwenen blijkt. Ze ontdekken dat het schip overvallen werd en dat er belangrijke eigendommen van Sinterklaas gestolen zijn.Een regelrechte ramp want zonder het alwetende boek, de onuitputtelijke zak met speelgoed en de magische staf dreigt Sinterklaasavond in het water te vallen.
Suske en Wiske schieten meteen in aktie om de spullen van de kindervriend terug te vinden. Hierbij krijgen ze de hulp van Kapitein Bakkebaard en van Amerigo, het paard van de Sint. Onder leiding van Sidonia, trekken Lambik, Jerom en Co er op uit om de gewonde Sint te vervangen op zijn vele afspraken. Maar de zaken lopen niet van een leien dakje als blijkt dat hun tegenstander sterker is dan verwacht en enkele grote verrassingen in petto heeft...!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!