Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske 306

Gepubliceerd op donderdag 8 oktober

Op 18 november verschijnt het nieuwe album van Suske en Wiske, genaamd "De stralende staf". Hier kun je alvast kennismaken met het verhaal en de cover van dit spannende verhaal!

Suske en Wiske en hun vrienden wachten op de kade de feestelijke intrede van de Sint af. Groot is hun verbazing als de Sint bewusteloos aan dek van de stoomboot ligt en Zwarte Piet verdwenen blijkt. Ze ontdekken dat het schip overvallen werd en dat er belangrijke eigendommen van Sinterklaas gestolen zijn.Een regelrechte ramp want zonder het alwetende boek, de onuitputtelijke zak met speelgoed en de magische staf dreigt Sinterklaasavond in het water te vallen.
Suske en Wiske schieten meteen in aktie om de spullen van de kindervriend terug te vinden. Hierbij krijgen ze de hulp van Kapitein Bakkebaard en van Amerigo, het paard van de Sint. Onder leiding van Sidonia, trekken Lambik, Jerom en Co er op uit om de gewonde Sint te vervangen op zijn vele afspraken. Maar de zaken lopen niet van een leien dakje als blijkt dat hun tegenstander sterker is dan verwacht en enkele grote verrassingen in petto heeft...!

Nieuws

 • Force Of Gold

  Al in de zomer stuurde Standaard Uitgeverij naa...
  Lees meer...

 • Ledenbeeldjes onderweg

  Voor wie met smart zit te wachten op zijn leden...
  Lees meer...

 • Luc Morjaeu signeert in Brussel

  Zondag 5 oktober signeert Luc Morjaeu tijdens d...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief zal 2-maandelijks verschijnen en is bedoeld voor iedere fan van Suske en Wiske. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden.

Fanclubdag 2014

Fanclubdag 6 april 2014

Klik hier voor foto's van de Suske en Wiske dag!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!

Agenda

 • Zeventiende ledenvergadering

  zondag 2 november

  11:00 - 15:00 uur

  Lees meer...