Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske door Bekende Nederlanders

Gepubliceerd op maandag 15 augustus

Vanaf 3 september verschijnen zes unieke Suske en Wiske-strips; elke week een nieuw album geschreven door een bekende Nederlander: Guus Meeuwis, Wilfred Genee, Esther Verhoef, Aaf Brandt Corstius, Karin Amatmoekrim en Carlo Boszhard. Deze exclusieve verhalen werden getekend door geweldige Nederlandse tekenaars: Gerben Valkema, Eric Heuvel, Michiel de Jong, Gerard Leever, Hanco Kolk en Romano Molenaar. De strips zullen verkrijgbaar zijn bij het Algemeen Dagblad.

3 september: De Grandioze Gitaar / 10 september: De Schaal van Moraal / 17 september: De Charmante Chirurg / 24 september: De Pientere Pop / 1 oktober: De Tollende Toverkol / 8 oktober: De Irritante Imitator.

Je kunt de collectie ook in een keer bestellen. Kijk hiervoor op: webwinkel.ad.nl/product/suske-en-wiske-unieke-collectie

Een belangrijk deel van de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen, zodat jij er met je aankoop ook nog eens voor zorgt dat kinderen zonder een veilig thuis weer kunnen opgroeien in een liefdevolle familie.

Nieuws

 • Operatie Siggy

  Op 12 september verschijnt Suske en Wiske 345: ...
  Lees meer...

 • De bruisende braderie

  Vanaf juli zal het Suske en Wiske Kindermuseum ...
  Lees meer...

 • Versus 122

  Na Versus 121, die voor een groot deel in het t...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!