Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske door Bekende Nederlanders

Gepubliceerd op maandag 15 augustus

Vanaf 3 september verschijnen zes unieke Suske en Wiske-strips; elke week een nieuw album geschreven door een bekende Nederlander: Guus Meeuwis, Wilfred Genee, Esther Verhoef, Aaf Brandt Corstius, Karin Amatmoekrim en Carlo Boszhard. Deze exclusieve verhalen werden getekend door geweldige Nederlandse tekenaars: Gerben Valkema, Eric Heuvel, Michiel de Jong, Gerard Leever, Hanco Kolk en Romano Molenaar. De strips zullen verkrijgbaar zijn bij het Algemeen Dagblad.

3 september: De Grandioze Gitaar / 10 september: De Schaal van Moraal / 17 september: De Charmante Chirurg / 24 september: De Pientere Pop / 1 oktober: De Tollende Toverkol / 8 oktober: De Irritante Imitator.

Je kunt de collectie ook in een keer bestellen. Kijk hiervoor op: webwinkel.ad.nl/product/suske-en-wiske-unieke-collectie

Een belangrijk deel van de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen, zodat jij er met je aankoop ook nog eens voor zorgt dat kinderen zonder een veilig thuis weer kunnen opgroeien in een liefdevolle familie.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!