Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske helpen kinderen - en jij ook!

Gepubliceerd op woensdag 11 september

Vandaag waren Suske en Wiske bij Dutch Water Dreams. Het nieuwe album 'Barabas de balorige' werd er gepresenteerd, er was een workshop striptekenen, er werden albums gesigneerd en je kon met Suske en Wiske op de foto.
Maar meest in het oog springend was het bedrag dat voor het goede doel werd opgehaald. Voor elk album van 'De vliegende rivier' (waarvan de verkoop was geregistreerd tussen 19 juni en 19 augustus) ging er 1 euro naar het goede doel.

De goede doelen waren: KWF Kanker bestrijding (voor Nederland) en Kom op tegen Kanker (Vlaanderen en Wallonië).

Alleen al voor Nederland werd hiermee €33.552,- opgehaald. Dit bedrag werd door Leen Vandersteen (de oudste dochter van Willy Vandersteen) en Suske en Wiske overhandigd aan KWF Kanker bestrijding.

Tijdens de signeersessie kwamen zo'n 50 personen, voornamelijk kinderen, een handtekening en tekening scoren. Ook kon er een schat worden gezocht. Elke vinder werd beloond met een tas, met hierin een Suske en Wiske album, kaarten en een zadelhoesje. Verder kon er worden gebeachvolleybald.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!