Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske maken Haarlems Dagblad

Gepubliceerd op maandag 16 juni

Op woensdag 18 juni a.s. publiceert Haarlems Dagblad in samenwerking met Standaard Uitgeverij een unieke krant naar aanleiding van de lancering van het nieuwe album van Suske en Wiske: DE ZWARTE TULP. Het album is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alexandre Dumas en speelt zich af in Haarlem en omgeving. Het oorspronkelijke verhaal wordt overgoten met een magisch sausje…

Haarlems Dagblad is dan ook verheugd om als eerste in Nederland een gepersonaliseerde Suske en Wiske-krant te brengen. Om deze collector’s edition te realiseren komen Peter Van Gucht en Bruno de Roover van Studio Vandersteen op dinsdag 17 juni een dagje meedraaien op de redactie van Haarlems Dagblad.

Suske, Wiske, Lambik, Sidonia, Barabas en Jerom; allemaal krijgen ze hun plaatsje in de krant, geven ze hun kijk op de actualiteit en komen ze aan het woord in verschillende rubrieken. Tekenaar Luc Morjaeu tekende speciaal voor deze editie enkele exclusieve tekeningen van de stad Haarlem.

Haarlems Dagblad is los te verkrijgen bij verschillende verkooppunten in het verspreidingsgebied van de krant op de dag van verschijning. Daarnaast is de krant te bestellen via de website www.haarlemsdagblad.nl/service/ onder het kopje REDACTIE: kranten nabestellen.


Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!