Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske-wandeling Antwerpen

Gepubliceerd op donderdag 18 november

‘Seefhoek Vooruit!’
Deze kreet komt ondermeer uit het album "De 7 Schaken" van Suske en Wiske. Dit album werd getekend door Paul Geerts. Het is een eerbetoon aan Willy Vandersteen, de geestelijke vader van Suske en Wiske. Willy Vandersteen is geboren en getogen in de Seefhoek. Op de stoep van de August Sniedersstraat maakte hij zijn eerste tekeningen. Zijn kindertijd is dan ook de rode draad doorheen dat verhaal.

Naar aanleiding van de 65e verjaardag van Suske en Wiske stippelde de stad een wandeling uit doorheen Antwerpen Noord. Tijdens de wandeling herken je wellicht verschillende plekken als het decor van "De 7 Schaken".

Ondertussen heeft Antwerpen-Noord ook heel wat nieuws te bieden: een nieuw park (Park Spoor Noord), kleurrijke en exotische handelszaken, ontmoetingscentrum het Oude Badhuis, het gerenoveerde zwembad in de Veldstraat, authentieke oude watertorens, enzovoort.
Beleef het allemaal tijdens de wandeling ‘Seefhoek Vooruit!’

De brochure en gids voor deze wandeling, die langs 14 grote panelen uit "De 7 schaken" gaat, is op te halen in Bibliotheek Permeke.

Nieuws

 • J.Rom: Force of Gold vandaag gelanceerd

  Vanmorgen werd in Antwerpen de nieuwe spin off ...
  Lees meer...

 • Force of Gold trailer

  Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe stripser...
  Lees meer...

 • Stripenvelop bij Catawiki

  Bij besteding van minimaal 75 euro bij Catawiki...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief zal 2-maandelijks verschijnen en is bedoeld voor iedere fan van Suske en Wiske. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden.

Fanclubdag 2014

Fanclubdag 6 april 2014

Klik hier voor foto's van de Suske en Wiske dag!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!