Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske-wandeling Antwerpen

Gepubliceerd op donderdag 18 november

‘Seefhoek Vooruit!’
Deze kreet komt ondermeer uit het album "De 7 Schaken" van Suske en Wiske. Dit album werd getekend door Paul Geerts. Het is een eerbetoon aan Willy Vandersteen, de geestelijke vader van Suske en Wiske. Willy Vandersteen is geboren en getogen in de Seefhoek. Op de stoep van de August Sniedersstraat maakte hij zijn eerste tekeningen. Zijn kindertijd is dan ook de rode draad doorheen dat verhaal.

Naar aanleiding van de 65e verjaardag van Suske en Wiske stippelde de stad een wandeling uit doorheen Antwerpen Noord. Tijdens de wandeling herken je wellicht verschillende plekken als het decor van "De 7 Schaken".

Ondertussen heeft Antwerpen-Noord ook heel wat nieuws te bieden: een nieuw park (Park Spoor Noord), kleurrijke en exotische handelszaken, ontmoetingscentrum het Oude Badhuis, het gerenoveerde zwembad in de Veldstraat, authentieke oude watertorens, enzovoort.
Beleef het allemaal tijdens de wandeling ‘Seefhoek Vooruit!’

De brochure en gids voor deze wandeling, die langs 14 grote panelen uit "De 7 schaken" gaat, is op te halen in Bibliotheek Permeke.

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!