Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske-wandeling Antwerpen

Gepubliceerd op donderdag 18 november

‘Seefhoek Vooruit!’
Deze kreet komt ondermeer uit het album "De 7 Schaken" van Suske en Wiske. Dit album werd getekend door Paul Geerts. Het is een eerbetoon aan Willy Vandersteen, de geestelijke vader van Suske en Wiske. Willy Vandersteen is geboren en getogen in de Seefhoek. Op de stoep van de August Sniedersstraat maakte hij zijn eerste tekeningen. Zijn kindertijd is dan ook de rode draad doorheen dat verhaal.

Naar aanleiding van de 65e verjaardag van Suske en Wiske stippelde de stad een wandeling uit doorheen Antwerpen Noord. Tijdens de wandeling herken je wellicht verschillende plekken als het decor van "De 7 Schaken".

Ondertussen heeft Antwerpen-Noord ook heel wat nieuws te bieden: een nieuw park (Park Spoor Noord), kleurrijke en exotische handelszaken, ontmoetingscentrum het Oude Badhuis, het gerenoveerde zwembad in de Veldstraat, authentieke oude watertorens, enzovoort.
Beleef het allemaal tijdens de wandeling ‘Seefhoek Vooruit!’

De brochure en gids voor deze wandeling, die langs 14 grote panelen uit "De 7 schaken" gaat, is op te halen in Bibliotheek Permeke.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!